Σουτσίνι : Από τα περασμένα μεγαλεία ...στο μηδέν η παραλία-στολίδι της Κύμης

  
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πόσο όμορφη ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, διαμορφωμένη εξαίσια, η παραλία Σουτσίνι στην Κύμη . Μάλιστα σκαλίζοντας τα αρχεία του eviaxpress.gr,  βρήκαμε αρκετό υλικό από το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει αρχές του Σεπτέμβρη 2020.

Λίγο πιο κάτω σας παραθέτουμε  φωτογραφίες , βίντεο και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από έναν νέο άνθρωπο τον Σεπτέμβριο του 2020, ο οποίος σίγουρα δεν μπορούσε τότε να φανταστεί την εικόνα της  παραλίας αυτής, όπως είναι σήμερα, έχοντας διανύσει ήδη το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη 2021, όπως την βλέπουμε στο βίντεο που ακολουθεί...

BINTEO

 

Ώρα μηδέν  λοιπόν, για την πανέμορφη παραλία Σουτσίνι, στην Κύμη όπως μαρτυρά το βίντεο που είδαμε, αν και κάποιες θετικές κινήσεις διαμηνύεται πως ξεκινούν (αρχές Ιουλίου),  από πλευράς δήμου, μετά(!) την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας. 
Μια παραλία που όμως θα μπορούσε να ήταν ήδη πολύ διαφορετική, διαμορφωμένη όπως της αρμόζει, μαγευτική όπως έχει  υπάρξει και κατά το παρελθόν, ομορφαίνοντας και αξιοποιώντας τον τόπο, προσελκύοντας λουόμενος κι από άλλες περιοχές, εξασφαλίζοντας κάποιες θέσεις εργασίας, ειδικότερα, στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, προσδίδοντας οικονομικά οφέλη στους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και ευρύτερα, δίνοντας την δυνατότητα στους δημότες και γενικότερα στους πολίτες να χαρούν τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις στην πολυφημισμένη παραλία της Κύμης, μετά από τα καταπιεστικά μέτρα και τα lockdown που ζήσαμε με την πανδημία, η οποία συνεχίζει να απειλεί την καθημερινότητά μας . 

 ΒΙΝΤΕΟ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020