Μητέρα ενήλικων παιδιών από το Αλιβέρι αρίστευσε στις πανελλαδικέςΣυμμετείχε για πρώτη φορά στη ζωή της, στις εξετάσεις των πανελλαδικών το 1987. Τότε η Μαργαρίτα Μέξη δεν είχε καταφέρει να εισαχθεί σε κάποια σχολή. Αργότερα έγινε δημόσιος υπάλληλος και έφτιαξε μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Παναγιώτη. Πάντα ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και η ενασχόληση της με τα κοινά και τον αθλητισμό στην περιοχή, ήταν πολύ έντονη καθώς επίσης διετέλεσε και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Πριν από λίγα χρόνια ο γιος της Γιάννης αποφοίτησε από την σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ ενώ ο γιος της Νίκος σπουδάζει στο τρίτο(3ο) έτος Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Στην ερώτηση πότε σκέφτηκε για πρώτη φορά να επιστρέψει στα θρανία και ποιος είναι ο στόχος της, η Μαργαρίτα Μέξη μας αποκάλυψε :
"Ήταν απλά ένα όνειρο ζωής. Περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία όταν θα είχαν μπει σε μια σειρά οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις. Όταν ο μικρότερος γιος μου έφυγε για τις σπουδές του γράφτηκα στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλκίδας, όπου παρακολούθησα τα μαθήματα για δύο χρόνια. "
Η Μαργαρίτα κυνήγησε το όνειρο της και σήμερα το όνειρο της έγινε πραγματικότητα και με το παραπάνω. Σήμερα Παρασκευή 9/7/2021, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελληνίων Εξετάσεων, η Μαργαρίτα Μέξη κατατάσσεται σε εκείνους που πέτυχαν και μάλιστα αρίστευσαν. Όπως διαπιστώσαμε ακούγοντας την, πέρα από την δική της χαρά και την τεράστια ικανοποίηση για την επιτυχία της, η σκέψη της είναι σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά να εισαχθούν σε κάποια σχολή και θέλει να τους πει :

"Να μην απογοητευθούν τα παιδιά αν δεν πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις τώρα, κάθε όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν πραγματικά"

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια