Διάρρηξη τριών σπιτιών ξημερώματα Σαββάτου στα ΚόσκιναΣε έξαρση φαίνεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η προσπάθεια διάρρηξης σπιτιών στην περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και όχι μόνο.

Νωρίς τα ξημερώματα Σαββάτου 10/7, άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν τρεις οικείες στην κοινότητα Κοσκίνων της δημοτικής ενότητας Δυστίων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Στην μία οικεία οι ένοικοι ήταν μέσα και κοιμόντουσαν, όταν ο νεαρός γιος της οικογένειας ξύπνησε ξαφνικά, ανυποψίαστος, άναψε τα φώτα και δεν ξανά κοιμήθηκε. Προφανώς και κάποιος ήχος των ξύπνησε ενώ το πρωί διαπίστωσαν ότι από ένα παράθυρο του σπιτιού έλειπαν τα ξύλινα πιχάκια γύρω από το τζάμι, το οποίο είχε αφαιρεθεί προκειμένου οι διαρρήκτες να φτάσουν στο πόμολο του παραθύρου για να το ανοίξουν και να εισέλθουν στο χώρο. Μάλλον τα φώτα που άνοιξε ο νεαρός τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή.
Οι διαρρήκτες όμως μπόρεσαν και μπήκαν μέσα σε άλλες δύο οικίες οι οποίες δεν κατοικούνται. Εκεί δε βρήκαν κάτι αξίας να αφαιρέσουν κι έτσι έφυγαν χωρίς να καταφέρουν να αποκομίσουν κάποια λεία.
Κάτοικοι του χωριού αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, ακούγοντας ασυνήθιστους θορύβους και έτσι στις 2:00 τα ξημερώματα κλιμάκιο της αστυνομίας είχε φτάσει στο χωριό, όπου διαπίστωσαν ότι οι διαρρήκτες είχαν μπει στα δύο σπίτια τα οποία είχαν ανακατέψει προκειμένου να ανακαλύψουν και να κλέψουν πράγματα αξίας. Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι διαρρήκτες που «επιτέθηκαν» στις οικίες της κοινότητας Κοσκίνων, ενώ σε ένα από τα σπίτια που διέρρηξαν ξέχασαν μία μπλούζα τους.


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια