Πρόεδρος Σταύρος Στοφόρος : Ένα " Έργο τέχνης" στον Πύργο, αποτέλεσμα της θετικής ανταπόκρισης του αντιδημάρχου Χρήστου Σαμαρά"


"Ένα σημαντικό έργο στο χωριό μας ολοκληρώθηκε με πολύ κόπο μεράκι και αγάπη!!" σημειώνει ο πρόεδρος της κοινότητας Πύργου κ. Σταύρος Στοφόρος.
Ο λόγος, για ένα νέο τοιχίο στο δημοτικό σχολείο που εφάπτεται με τον δρόμο, το οποίο κοσμεί πλέον το όμορφο και γραφικό χωριό της Δ.Ε Κύμης. Μάλιστα το νέο τοιχίο πληροί όλες τις τεχνικές προϋποθέσεις ενώ αντικατέστησε ένα παλαιό με σοβαρές φθορές από το πέρασμα των χρόνων και πλέον αρκετά επικίνδυνο.
Εκτός από το αμείωτο ενδιαφέρον του προέδρου της κοινότητας Στοφόρου, σημαντικό και καθοριστικό ρόλο έπαιξε η άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση του κου Χρήστου Σαμαρά, αντιδήμαρχος Δυστίων και πρόεδρος της Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο οποίος ενήργησε παραδειγματικά πολύ γρήγορα, έκανε αυτοψία μετά το αίτημα του προέδρου, δρομολόγησε το έργο και άμεσα προχώρησε στην ανακατασκευή του τοιχίου.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και ο πρόεδρος Στοφόρος αναφέρει πιο συγκεκριμένα.
"Πριν λίγο καιρό κατεδαφίσαμε τον ετοιμόρροπο και επικίνδυνο τοίχο του δημοτικού σχολείου που εφάπτεται με τον κεντρικό δρόμο του χωριού, Την θέση του πήρε ένα " Έργο τέχνης" ένας νέος πανέμορφος πέτρινος τοίχος συνεχίζοντας έτσι την παράδοση και κουλτούρα του γραφικού χωριού μας! Πληρωντας όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, οπλισμό με σκυρόδεμα και στραγγιστικό στο εσωτερικό του και κατασκευή τάφρου ομβρίων υδάτων με σκυρόδεμα στην εξωτερική πλευρά κτλ.. έπεται συνέχεια με διαμόρφωση εσωτερικού χώρου και τοποθέτηση κάγκελα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Σαμαρά Χρήστο για την θετική ανταπόκριση του αιτήματος μου και την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό τον καιρό! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριό μας!!, Την θέση του πήρε ένα " Έργο τέχνης" ένας νέος πανέμορφος πέτρινος τοίχος συνεχίζοντας έτσι την παράδοση και κουλτούρα του γραφικού χωριού μας! Πληρώντας όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, οπλισμό με σκυρόδεμα και στραγγιστικό στο εσωτερικό του και κατασκευή τάφρου ομβρίων υδάτων με σκυρόδεμα στην εξωτερική πλευρά κτλ.. έπεται συνέχεια με διαμόρφωση εσωτερικού χώρου και τοποθέτηση κάγκελα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Σαμαρά Χρήστο για την θετική ανταπόκριση του αιτήματος μου και την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό τον καιρό! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριό μας!!"