Κοινότητα Πύργου Δ.Ε Κύμης : "ΚΟΙΝΟΤΙΚΉ ΣΤΑΣΗ ΚΤΕΛ ΠΎΡΓΟΥ""Ακόμη ένα έργο το ολοκληρώσαμε με πολύ κόπο μεράκι και αγάπη." επισημαίνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πύργου Δ.Ε Κύμης κ. Σταύρος Στοφόρος.
"ΚΟΙΝΟΤΙΚΉ ΣΤΑΣΗ ΚΤΕΛ ΠΎΡΓΟΥ" και συνεχίζει ο πρόεδρος Στοφόρος: "Ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά η παλιά και ταλαιπωρημένη από τον καιρό, ξύλινη στάση που μετρούσε περισσότερα από 20 χρόνια και τα σημάδια φθοράς ήταν ορατά κι επικίνδυνα. Την καθαιρέσαμε και στην θέση της χτίσαμε την νέα μας στάση. Τοποθέτησαμε πλακάκια στο εσωτερικό, τοποθέτησαμε παγκάκι, παράθυρα αλουμινίου και την βάψαμε. Τοποθέτησαμε φωτιστικά στον εξωτερικό χώρο, πινακίδα διπλής όψης, ζαρντινιέρες με λουλούδια.. Πλέον Η ΣΤΆΣΗ κοσμεί την είσοδο του χωριού ΜΑΣ! καθώς εξυπηρετεί Όχι μόνο τον Πύργο αλλά τους Μαλετιάνους και το Βίταλο!


Όπως πάντα ο πρόεδρος κ. Στοφόρος δεν είναι μόνος του σε τέτοιες πρωτοβουλίες κι εργασίες. Έχει δίπλα του, τους συγχωριανούς του που έιναι πάντα πρόθυμοι κι έτοιμοι να συνεισφέρουν. Και βέβαα ο πρόερδος τους ευχαρίστησε θερμά ενώ σε λίστα παρέθεσε τα ονόμα τους και υην προσφορά τους .
"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συγχωριανούς μου για την οικονομική στήριξη και εθελοντική εργασία αλλά περισσότερο που έχουν αγκαλιάσει όλη αυτήν την προσπάθεια και είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα για την βελτίωση του χωριού μας!!!! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριό μας!!!!