Βανδαλισμοί στην παιδική χαρά Αυλωναρίου- Καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες Ζέρβας και Μαστροκώστας ενώ καθυσηχάζει για γρήγορη αποκατάσταση ο αντιδήμαρχος Μπαράκος


Φανερά ενοχλημένος από τις καταστροφές που προκάλεσαν στην παιδική χαρά Αυλωμαρίου, άγνωστα άτομα μέχρι στιγμής, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Γεώργιος Ζέρβας, κάνει λόγο για έλλειψη παιδείας και σεβασμού, καταγγέλοντας συγκεκριμένα :

"Μετά τους βανδαλισμούς στην υπό κατασκευή Παιδική Χαρά στο Αυλωνάρι,ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστου.
Ο Πολιτισμός και η Παιδεία διδάσκονται από την οικογένεια μας.
Η δημόσια περιουσία είναι αποτέλεσμα του κόπου όλων των φορολογούμενων πολιτών.Ας ελπίσουμε ό,τι δε θα ξαναβρεθούμε μπροστά σε τέτοιες εικόνες ντροπής και οι μικροί μας φίλοι θα χαρούν σύντομα μια σύγχρονη Πιστοποιημένη Παιδική Χαρά."

Πιο εφησυχαστικό το σχόλιο του αντιδήμαρχου έργων κου Μπαράκου ο οποίος εξηγεί πως άμεσα θα γίνει αποκατάταση των ζημιών, αναφέροντας :

Οι ζημιές θα αποκατασταθούν σε συνεννόηση με τον εργολάβο ώστε σύντομα να παραδοθεί μια πιστοποιημενη και ασφαλής παιδική χαρά για όλα τα παιδιά. Ο Δήμος έχει δρομολογήσει την κατασκευή πολλών παιδικών χαρών στα περισσότερα χωριά . Είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε αυτές τις υποδομές που δημιουργούνται με πολύ κόπο και χρήματα και τις έχει μεγάλη ανάγκη ο τόπος μας. Ας ελπίσουμε ότι ήταν ένα ατυχές συμβάν που δεν θα ξαναγίνει.

Εξοργησμένος σχολιάζει τους εν λόγω βανδαλισμούς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Μαστροκώστας και μάλιστα όχι άδικα αφού αυτή τη χρονική περιόδο γίνεται μια σημαντική πρόοδος με την κατασκευή  καινούριων πιστοποιημένων χώρων για τις  παιδικές χαρές που τόσο είχαν ανάγκη οι δημότες. 
Ο κ. Μαστροκώστας ανέφερε: 
Δεν υπάρχουν λόγια . Η παλιανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο . Γίνετε Αγώνας να φτιαχτούν καινούργιες πιστοποιημένες παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδάκια σε όλα τα χωριά του δήμου μας και κάποιοι θέλουν να τους στερήσουν αυτή την χαρά σπάζοντας και προκαλώντας βανδαλισμούς . Η λέξη ντροπή είναι λίγη .