Ξεκίνησαν οι Αξονικές Τομογραφίες στο Γενικό Νοσοκομείο της Κύμης


Ακόμη μια πραγματικά ευχάριστη είδηση έρχεται από το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, όπως ανακοίνωσε με μια  ανάρτηση ενημέρωσης στο διαδίκτυο η αναπληρώτρια διοικήτρια κα Βασιλική Αγγελοπούλου.  
"Ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται αξονικές τομογραφίες κατόπιν ραντεβού."

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, για την έναρξη της λειτουργείας του αξονικού τομογράφου, που απέκτησε το νοσοκομείο της Κύμης  με τη ΔΩΡΕΑ του σωματείου "ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ"καθώς η αγορά του τομογράφου τελεσφόρησε μετά τις επίμονες ενέργειες και προσπάθειες της αν. διοικήτριας κας Αγγελοπούλου, με τη ΔΩΡΕΑ του κου Βενιζέλου Γεωργίου, ο οποίος προχώρησε και σε επιπλέον ΔΩΡΕΑ εγχυτήρα φαρμάκων, ο οποίος χρησιμοποιείται για την χορήγηση σκιαγραφικού φαρμάκου.
Έτσι ο αξονικός τομογράφος Somatom go Now 16 τομών x 2 της Siemens, ξεκινά το σπουδαίο έργο του στο νοσοκομείο της Κύμης .Ο λόγος που ο αξονικός τομογράφος δεν είχε λειτουργήσει μέχρι σήμερα, ήταν ότι χρειαζόταν απαραίτητα να εκπαιδευτεί το προσωπικό.
Ένας ακόμη μεγαλεπήβολος στόχος, τελικά πολύ σύντομα επιτεύχθηκε από την διοίκηση του νοσοκομείου καθώς το ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ έχει την τιμή να φιλοξενεί τον π. διευθυντή του αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Ευαγγελισμός - και π. πρόεδρο των ΑΗΕΡΑ- κ. Χονδρό Δημήτρη, ο οποίος θα βοηθήσει στην λειτουργία του αξονικού τομογράφου στην Κύμη.
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια