ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Νέα μήνυση εναντίον του Νίκου Αγγελή. Συνεχίζει να εκθέτει το δήμο Κύμης Αλιβερίου


Μακραίνει ολοένα και περισσότερο η λίστα των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί σε βάρος του "επιστήθιου" ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Μπουραντά. Μία ακόμη μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/7/21, στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, σε βάρος του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου και υπεύθυνου τύπου του δήμου, Νίκου Αγγελή.


Μηνυτής, είναι ο δημοσιογράφος Κοσμάς Σορόπουλος, τον οποίο ο Νίκος Αγγελής, συχνά πυκνά "στολίζει" με αναρτήσεις του οι οποίες βεβαίως φιλοξενούνται στις ιντερνετικές ομάδες του facebook, "ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ" και "ΕΥΒΟΪΚΗ ΦΩΝΗ", οι οποίες εφαρμόζουν μια αδιάλλακτη "υποστήριξη" προς την δημοτική αρχή. Στις ομάδες αυτές ο Νίκος Αγγελής ενίοτε είναι διαχειριστής, μαζί με άλλους φανατισμένους υποστηρικτές του δημάρχου Μπουραντά .
Της κολάσεως γίνεται στις συγκεκριμένες ομάδες από υβριστικές, άκρως προσβλητικές και κατά πρόσωπο επιθέσεις σε όποιον δεν "υποκλίνεται" στις θέσεις και τις προθέσεις της δημοτικής αρχής και του περίγυρού της, αφού κανείς δεν μπορεί να αγγίξει την τελειότητά τους .
Ο μηνυτής, καταξιωμένος στην Εύβοια, δημοσιογράφος Κοσμάς Σορόπουλος, υποστηρίζει ότι τα όσα γράφτηκαν εναντίον του είναι ψευδή και δυσφημιστικά, περιμένοντας από τον Νίκο Αγγελή να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο δημοσιογράφος κ. Σορόπουλος, εκείνο που τον εξόργισε και τον οδήγησε στην έσχατη λύση της μήνυσης είναι ότι, ο Νίκος Αγγελής, μεταξύ άλλων, "χρησιμοποίησε" τους νεκρούς γονείς του και το νεκρό αδελφό του προκειμένου να πλήξει τον ίδιο (γιο και αδελφό τους Κοσμά Σορόπουλο), κάτι που ο ίδιος θεωρεί ανήθικο και προσβλητικό.


Για πολλοστή φορά, χωρίς Ιερό και Όσιο, με την "παραμορφωμένη" χρήση της ελληνικής γλώσσας και τη χυδαιότητα του λόγου του, ο Νίκος Αγγελής ξεπερνάει τα όρια της λογικής και της αξιοπρέπειας που οφείλει να έχει ως άνθρωπος, ως πολιτικός άνδρας και μάλιστα κατέχοντας μια εξέχουσα θέση ευθύνης κι εργασίας δίπλα στον δήμαρχο Θανάση Μπουραντά, ο οποίος αν και έχει ζητήσει επανειλημμένα δημόσια, στα δημοτικά συμβούλια, συγνώμη για την συμπεριφορά του συνεργάτη του, φαίνεται πως είναι επίπλαστη και εικονική, αφού η κατάσταση συνεχίζει να εκτραχύνεται, αφήνοντας πολλές υποψίες κι άπειρες υπόνοιες.

Με αφορμή αυτή την μήνυση, έρχεται στην επιφάνεια και πάλι, αυτό που πολύς κόσμος, ακόμα και εντός της παρατάξεως του Θανάση Μπουραντά, πιστεύει, επιρρίπτοντας όλο το βάρος της ευθύνης και χρεώνοντάς του τελικά την τακτική αυτή, ως τακτική του δημάρχου που θέλει να παρουσιάζει ένα φιλειρηνικό προφίλ αλλά χρησιμοποιεί τον Νίκο Αγγελή ως το "45άρη" μιας τρομοκρατικής επιβολής, στους "αντιπάλους" του. Πολύς λόγος γίνεται για ένα "παρακράτος" στο δήμο, που λειτουργεί απροκάλυπτα και εκβιάζει με προσωπικά δεδομένα, με άκρως υποτιμητικά και συκοφαντικά σχόλια, επειδή στερείται πολιτικών επιχειρημάτων.
Σε αυτή την τακτική, που ακόμη ψάχνουμε σε ποια σχολή δημοσιογραφίας κι επικοινωνίας την διδάχθηκε ο Νίκος Αγγελής, φαίνεται να μυούνται ένας- ένας και οι αντιδήμαρχοι, οι οποίοι αποποιούνται νοερά τον ακέραιο χαρακτήρα τους και μπαίνουν στην λογική του ότι "κάποιος πρέπει να τα πει". Και βάση αυτών των δεδομένων, επιλέγει και τους συνεργάτες του και κατ επέκταση τους συνεργάτες της δημοτικής αρχής ο Νίκος Αγγελής.
Να σημειωθεί ότι σε κανέναν άλλο δήμο της Εύβοιας δεν υπάρχει τέτοιου είδους ειδικός συνεργάτης δημάρχου. Αντιθέτως όλοι ανεξαιρέτως, διακρίνονται για τον υπέρμετρο σεβασμό, ταπεινότητα κι εργατικότητα. Να τονίσουμε επίσης πως ο Δήμαρχος Μπουραντάς ουδέποτε στο παρελθόν εκτέθηκε για τέτοια θέματα όσο είχε δίπλα του τον αείμνηστο Γιάννη Γκοσιμίδα, εικόνα που άλλαξε αμέσως μετά που ανέλαβε τη θέση του ο Νίκος Αγγελής, κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο.

Σας παραθέτουμε το κείμενο του Νίκου Αγγελή το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο τη Δευτέρα 12/7/21 και εξώθησε τον δημοσιογράφο Κοσμά Σορόπουλο στο να τον μηνύσει : 

Απάντηση Νικολάου Αγγελή σε Κοσμά Σορόπουλο Ο Κοσμάς Σορόπουλος δημοσιογράφος της εφημερίδας Ευβοϊκή Γνώμη και συνεργάτης του πρώην δήμαρχου Κύμης έγραψε μια απάντηση μέσα από το σαιτ kimi-aliveri χωρίς να φαίνεται το όνομά του..Και μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτός σταμάτησε να μας μιλάει ενώ εμείς θέλαμε να του δώσουμε 500 ευρώ για διαφημιστική καμπάνια του δήμου..καταλήγει λέγοντας ότι μάλλον δεν μας αρέσουν αυτοί που δεν τα παίρνουν..Έχω λοιπόν να σου απαντήσω ευθαρσώς Κοσμά γιατί σταμάτησα να σου μιλάω και πότε. Επειδή εγώ τιμώ τα παντελόνια που φοράω και δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία σου λέω ορθά και ξεκάθαρα… Χύμα και τσουβαλάτα ρευστά και κολονάτα. Αυτοί που δεν συμπαθώ είναι αυτοί που τα παίρνουν… Και κυρίως αυτοί που τα παίρνουν και το παίζουν ανεξάρτητοι και αμόλυντοι δημοσιογράφοι.. Τα 500 ευρώ που σου στείλαμε την προσφορά δεν θέλαμε να σου τα δώσουμε για να σταματήσεις να στηρίζεις το αφεντικό σου..Αλλά γιατί ο δήμος χωρίς καμιά διάκριση ήθελε να μην αποκλείσει κανένα σαιτ από αυτά που ασχολούνταν με το δήμο. Ασχέτως αν μέχρι και αυτό πήγες να το εκμεταλλευτείς εις βάρος μας και ανέβασες την προσφορά μαζί με το κινητό μου τηλέφωνο στο evialead και μετά το κατέβασες και ζήταγες συγνώμη. Πάμε τώρα στο ποιος δεν μιλάει σε ποιόν.. Κανονικά θα έπρεπε να μην σου μιλάω από το 2014. Τότε που έγραφες ένα σωρό βλακείες και ντροπιαστικά πράγματα για τον Μπουραντά επειδή στήριζες το Θωμά και σε πολλά δεν έβαζες και το όνομά σου γιατί λίγο καιρό πριν τον παρακάλαγες (τον Μπουραντά που μετα έβριζες) να σου δώσει χρήματα για τη διαφήμιση στο Φεστιβάλ νντοκιμαντέρ. Έγραφες μέχρι και στο Αθλόραμα κατά του Μπουραντά..Όταν όμως έχασε τις εκλογές ο Θωμάς το 2014 είχες έρθει και μου είχες ζητήσει να σου κλείσω ραντεβού με τον Μπουραντά… Παρόλο που τον είχες στολίσει με το χειρότερο τρόπο.. μιλάμε για τόσο χάλι…. Από Τότε έπρεπε να σταματήσω να σου μιλάω.. Όπως και τότε που μου έλεγε η Ζησίμου ότι είχατε συνεργαστεί και έχασε λεφτά από τη συνεργασία σας.. Από τότε έπρεπε να μη σου μιλάω αλλά σεβόμουνα το γεγονός ότι η μάνα σου ήταν αδελφή της Πεθεράς μου, η γυναίκα μου είναι ξαδέλφη σου και είχες ένα πανάξιο πατέρα και δυο υπέροχους αδελφούς από τους οποίους δεν έχεις μοιάσει ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι. Σταμάτησα όμως να σου μιλάω όταν μαζί με τον πρώην δήμαρχο στήσατε σκευωρία εις βάρος του Θανάση του Μπουραντά και τον παρουσιάζατε μέσα από το το σάιτ σου evialead και την εφημερίδα νέοι ορίζοντες ως πλαστογράφο.. Μέχρι εκεί έφτασε η αλητεία σου.. Αλλά εδώ έφτασες στο σημείο να γράφεις για μένα ψέματα στην ευβοϊκή γνώμη και να τα κοινοποιείς σε συγγενείς μου…. Δεν λέω για τα βίντεο που έστελνες στην μπλόγκερ με το επεισόδιο στην Παραλια. Τότε λοιπόν Σορόπουλε σταμάτησα να σου μιλάω και ο λόγος είναι ότι μου προκαλείς εμετό! Υ.Γ. 1. Αν και συνήθως συμπαθώ τα ερπετά … κάποια μου προκαλούν ανατριχίλα! Υ.Γ. 2. «Αυτό το ενοχλήθηκες επειδή δεν συμπαθείς αυτούς που δεν τα παίρνουν» μου έφτιαξε καινούργιο συκώτι από το γέλιο.


Σας παραθέτουμε παρόμοιες χυδαίες δημοσιεύσεις από τις ομάδες "ΕΥΒΟΪΚΗ ΦΩΝΗ" και "ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ" όπου είναι διαχειριστής και ο Νίκος Αγγελής :

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια