Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στην ΕρέτριαΤην Κυριακή 25 Ιουλίου το εσπέρας τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί την εορτή της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Θαυματουργού στο φερώνυμο περικαλέστατο παρεκλήσι στον Μαλακώντα Ερέτριας όπου ιερούργησε ο Πανοσ Αρχιμ Θεαγένης Κόλλιας εφημέριος ιερού ναού Παναγίας Ελεούσσης Μαλαλώντα με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και πολλών πιστών που συμμετείχαν ιστάμενοι στον προαύλειο χώρο βάση των υγειονομικών μέτρων.


 Στο τέλος της ακολουθίας  του εσπερινού και της αρτοκλασίας ο π.  Θεαγένης ευχαρίστησε τον κτήτορα του ιερού ναού κ. Αναστάσιο Βαλκάνο για την διοργάνωση της πανήγυρης  και αυτή την χρονιά, και όλους τους παρευρισκόμενους που ήρθαν να τιμήσουν την Αγία Παρασκευή. 

Προέτρεψε δε και συμβούλεψε τους χριστιανούς να μείνουν σε αυτούς τους χαλεπούς, δύσκολους, αλλά και ενδιαφεροντες καιρούς που ζούμε ενωμένοι.... 
να  μην βλέπουν στο πρόσωπο του διπλανού τους, ακόμη κι αν έχει διαφορετική αντίληψη, τον εχθρό τους αλλά τον αδερφό τους. Αυτή η στάση, θα προκαλέσει την χάρη του θεού που θα τους σκεπάσει προστατέψει φωτίσει και θα φέρει την γαλήνη στην ψυχή και το σπιτι τους. 

Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού από τους διοργανωτές προσφέρθηκε τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων ευλογημένο φαγητό στους πιστούς.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.