Πρόεδρος Ανδρονιάνων Γεώργιος Κοτσής : Διανοίχθηκε ο δρόμος προς την Νεραϊδολίμνη [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

Διανοίχθηκε σε πρώτη φάση το μονοπάτι που οδηγεί σε έναν από τους υπέροχους φυσικούς θησαυρούς της φύσης που κρύβει το όμορφο γραφικό των Ανδρονιάνων της Δ.Ε Κύμης. Η Νεραϊδολίμνη είναι πλέον ένας προσβάσιμος μαγευτικός τόπος που μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί και να θαυμάσει από κοντά.

Ο κ. Γεώργιος Κοτσής, Πρόεδρος της κοινότητας Ανδρονιάνων από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, βρίσκεται σε μια συνεχή προσπάθεια να αναδείξει τις απίστευτες ομορφιές αυτού του ευλογημένου τόπου.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Κοτσής παραθέτει φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία αναδημοσιεύει το eviaxpress.gr, ενώ ο ίδιος σχολιάζει :

"Ανδρονιάνοι εδώ που όλα είναι διαφορετικά!!!
Ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση διάνοιξης του μονοπατιού προς την Νεραϊδολίμνη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολλούς εθελοντές που μας βοήθησαν τόσο στην διάνοιξη όσο και στις εικαστικές, ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε όλη την πορεία του μονοπατιού και στο τέλος της λίμνης δίνοντας ζωή με τα υπέροχα παπάκια να έχουν το δικό τους σπίτι.
Πιο συγκεκριμένα έχουν φτιαχτεί 6 πέτρινες σκάλες ξερολιθιά με κουπαστές, ξύλινη γέφυρα, 3 μεγάλα τραπέζια με καθίσματα, παγκάκια, επίσης έχουν τοποθετηθεί, τάβλι, στόχος με βελάκια μικρή μπασκέτα, αιωρούμενη νεράιδα, κούνιες, αιώρες κ. α
Ευχαριστούμε τα καταστήματα για τις δωρεές τους Λιάπη στην Κύμη για τα χρώματα το κατάστημα ecoδομη στο Στόμιο για τα βερνίκια και την επιχείρηση Πεταχτή Ζωοτροφική Κύμης για τις πάπιες."

ΒΙΝΤΕΟ

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια