Βασίλης Βαρελάς : " Ο σύμβουλος Γ. Κορομηλάς έκανε την ημερίδα του Επιμελητηρίου ιδιαίτερα επιτυχημένη"


Με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών υλοποιήθηκε στις 29.6.2021 το διαδικτυακό σεμινάριο με ΤΙΤΛΟ : "Εργασίες Τέλους Χρήσης και Φορολογία Εισοδήματος - Θέματα Φορολογίας Εισοδήματος", το οποίο διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Εύβοιας όπως μας επιβεβαιώνει ο υπεύθυνος του ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου κ. Βαρελάς Βασίλης, ο οποίος  μαζί με τον  Προέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών κ. Νταβαρία Αντώνη, συντόνισαν τις ενέργειες για την υλοποίηση της. 

Όπως τόνισε στο eviaxpress.gr o κ. Βαρελάς 

" Η ημερίδα του Επιμελητηρίου για την φορολογία του εισοδήματος, είχε πολύ μεγάλη απήχηση και ο ομιλητής,  σύμβουλος κ. Κορομηλάς την έκανε ιδιαίτερα επιτυχημένη διότι η ενημέρωση που παρείχε ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική για τους επαγγελματίες που τον παρακολούθησαν"  

Ο κ. Γεώργιος Κορομηλάς είναι  Φορολογικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας, Εισηγητής Σεμιναρίων, Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών .

 

Το σεμινάριο αποτέλεσε επί της ουσίας ένα πρακτικό και κυρίως έγκυρο βοήθημα προκειμένου να προγραμματιστούν και οργανωθούν καλύτερα και αποδοτικότερα οι εργασίες τέλους χρήσης.

Να εντοπιστούν τυχόν αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Να παρουσιαστούν ενιαία, θέματα λογιστικής και φορολογίας.
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια