"Φωτεινό παράδειγμα" εργατικότητας και συνεργασίας ο πρόεδρος του Πύργου Σταύρος Στοφόρος


Δεν είναι μόνο το χωριό του Πύργου πιο φωτεινό και ολοένα πιο όμορφο...είναι αυτό το πνεύμα εργατικότητας και συνεργασίας που ρίχνει ένα δυνατό φως αισιοδοξίας για τα μικρά χωριά γενικότερα, τα οποία παραδίδονται με το πέρασμα των χρόνων στις πιο μεγάλες πόλεις και τα ίδια ερημώνουν.
Ο κ. Σταύρος Στοφόρος, Πρόεδρος του Πύργου της Δ.Ε Κύμης έχει βαλθεί να ανατρέψει στο μέτρο του δυνατού, αυτή τη ροή,κάνοντας για το χωριό του μικρές αλλά πολύ σημαντικές παρεμβάσεις έτσι ώστε να είναι πιο ευχάριστο για τους κατοίκους που έχουν απομείνει αλλά και πιο ελκυστικό για όσους έχουν φύγει. Πράγμα που δεν σημαίνει πως δεν αγαπούν το χωριό τους και δεν χρειάζονται κίνητρα ώστε να το επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία.


Εξαιρετικά σημαντική είναι η συνεργασία, η συμπαράσταση και η διάθεση προσφοράς που δέχεται με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τους συγχωριανούς του.
Αυτή τη φορά τοποθέτησαν λάμπες φωτισμού σε πολλά σημεία...
Ο πρόεδρος κ. Σταύρος Στοφόρος κατά την τακτική του ενημέρωση προς την κοινότητα αναφέρει :
"Κάνουμε το χωριό μας πιο φωτεινό! Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις φωτισμού σε διάφορα σημεία του χωριού. Τοποθετήσαμε σποτ φωτισμού περιμετρικά του νέου πέτρινου τοίχου στο δημοτικό σχολείο αναδεικνύοντας την ομορφιά του και τις βραδινές ώρες.
Τοποθετήσαμε LED φωτιστικό στην θέση (υδραυλικό λιοτρίβι) και προβολέα LED στο καλντερίμι προς κάτω Πύργο. Ευχαριστώ για τις δωρεές τους ,τους συγχωριανούς μου Ηλία Κωστή και Λάκη Μυλωνά για το φωτιστικό και προβολέα LED, τον Σάκη Κωστή για τα σποτ καλώδια κτλ. Επίσης και τον φίλο Παντελή για την δωρεά του με λάμπες για τον κοινοτικό φωτισμό! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριο μας!!!"
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια