Το eviaxpress.gr μέσα από το θέατρο Γαλατσίου στον ημιτελικό του SURVIVOR [ΦΩΤΟ]
Αυτή την ώρα  διεξάγεται ο ημιτελικός του Survivor, με τον Αλιβεριώτη Σάκη, τη Μαριελένα , τον Ηλία και τον Κόρο. 
Στο ανοιχτό θέατρο του Γαλατσίου, όπου  διεξάγεται σήμερα ο ημιτελικός  και αύριο ο τελικός, εκτός από το ολιγάριθμο κοινό, συγγενείς των τεσσάρων παικτών παρaβρίσκονται   και οι πρώην παίκτες του φετινού τηλεπαιχνιδιού. 

Απουσιάζουν ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος βρίσκεται στην Τζια για τα γυρίσματα του Bachelor 2, ο Τζέιμς ο οποίος όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα με τον Ατζούν,  ο Περικλής Κονδυλάτος για προσωπικούς λόγους και 
η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία έκανε γνωστό νωρίτερα μέσα από Instagram story, πως δεν θα παρευρεθεί απόψε στον ημιτελικό λόγω υγείας, καθώς  σημειώνει πως αν τη Δευτέρα (5/7) είναι καλύτερα, θα βρίσκεται στο ανοιχτό θέατρο του Γαλατσίου με τους πρώην συμπαίκτες της.
Κόρο και Μαριαλένα είχαν τη μεγαλύτερη αγωνία για απόψε, καθώς ήταν υποψήφιοι και ένας από τους δύο θα ήταν ο πρώτος που θα έχανε απόψε την είσοδό του στον τελικό. Αποχώρησε ο Κόρο και η αγωνία αυτή την ώρα μοιράζεται ανάμεσα στους τρεις παίκτες Σάκη, Μαριαλένα και Ηλία, που συναγωνίζονται για τις δύο θέσεις του τελικού.