Έρχεται στο ΑΛΙΒΕΡΙ το νέο παράρτημα του IEK PRAXIS με 87 Δυναμικές ΕιδικότητεςΤώρα ΟΛΗ η Νότια ΕΥΒΟΙΑ έχει το PRAXIS της!  Στο Αλιβέρι !

Σπούδασε στην Πρώτη Θέση και Γίνε ο Επαγγελματίας που Ξεχωρίζει!


87 Δυναμικές Ειδικότητες ΙΕΚ – Κρατικό Δίπλωμα – Αναβολή Στράτευσης

Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική – Ξενοδοχειακά – Βρεφονηπιοκομία – Κομμωτική – Αισθητική – Ονυχοπλαστική – Νοσηλευτική – Φυσικοθεραπεία – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας – Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός Αυτοκινήτων – Ψυκτικός – Βοηθός Φαρμακείου – Τεχνολόγος Τροφίμων – Αγροτικά Επαγγέλματα – Προπονητής Αθλημάτων – Πληροφορική – Διοίκηση – Λογιστική


Δείτε όλες τις ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS στο https://www.iekpraxis.gr/eidikothtes


Αποστολή του ΙΕΚ PRAXIS είναι να προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλής στάθμης, θέτοντας στο επίκεντρο της προσοχής της τους ενήλικες εκπαιδευόμενους.


Με την υιοθέτηση καινοτομικών μεθόδων διοίκησης και εκπαίδευσης και την επιδίωξη για διαρκή βελτίωση ανθρώπινου δυναμικού και του εκπαιδευτικού εξοπλισμού, το ΙΕΚ PRAXIS προωθεί την χρήση εκπαιδευτικών ρυθμών και μεθόδων που σέβονται και προάγουν τις ανάγκες των ενηλίκων και υποστηρίζουν την ενεργητική συμμετοχή και εμπλοκή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.


Ταυτοχρόνως, επιδιώκει την προώθηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, με στόχο την πλήρη επαγγελματική τους αποκατάσταση.


Αληθινές Σπουδές; #KantoPraxi στο Αλιβέρι!


Μαυρομιχάλη 23 – ΑΛΙΒΕΡΙ 

τηλ 22230-25950 και 22210-74005

PRAXIS: 22 χρόνια Αθήνα – Χαλκίδα
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια