Ο Αλιβεριώτης Σάκης Κατσούλης o Mεγάλος Νικητής του SURVIVOR 4


Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε για τον καλύτερο SURVIVOR του 2021 τον Σάκη Κατσούλη , τον μεγάλο νικητή της χρονιάς και εκείνος που θα φύγει απ’ το Γαλάτσι πλουσιότερος κατά 100.000 €, έχοντας γράψει μια τεράστια ιστορία στις αθλητικές επιδόσεις παίκτη, στη συνολική πορεία του SURVIVOR.
Μεγάλος Νικητής ο Σάκης Κατσούλης, η οικογένειά του, οι φίλοι και οι funs που τον στήριξαν καθώς και η ιδιαίτερη πατρίδα του η Εύβοια από το νότο μέχρι τον βορά της !
Μετά από την αποκορύφωση της αγωνίας σε όλη την διάρκεια του αποψινού λαμπερού τελικού, το κοινό ψήφισε και καθόρισε ποιος απ’ τους δύο Σάκης Κατσούλης ή Ηλίας Μπόγδανος θα είναι ο μεγάλος νικητής του SURVIVOR που θα κερδίσει 100.000 €.
H live ψηφοφορία των τηλεθεατών ολοκληρώθηκε και επέλεξαν να τοποθετήσουν στη θέση του μεγάλου νικητή τον Σάκη Κατσούλη, όπως όφειλε να αναδείξει το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης, εκείνον που στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου εξασφάλισε πρώτος τη θέση του στον ημιτελικό, εκείνος που έφερε τις περισσότερες νίκες και έχει αντίστοιχα τις λιγότερες ήττες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων του SURVIVOR.
Απόψε βράδυ της Δευτέρας 5/7, ξημερώματα Τρίτης 6/7/2021 αποκλειστικά από τα χέρια του τηλεοπτικού κοινού ο παίκτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του και την εκτίμησή του, είναι ο 31χρονος Αλιβεριώτης Σάκης Κατσούλης.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το υπέροχο έπαθλο. Αν και έπαθλο μας ήταν όλα αυτά που ζήσαμε μέσα στο Survivor» είπε ο νικητής στις πρώτες του δηλώσεις. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε. Θέλω τόσα πολλά να σας πω, αλλά είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά από την κατάκτηση του τρόπαιου. Πραγματικά νιώθω υπέροχα. Είμαι ευτυχισμένος και αυτό οφείλεται σε εσάς και για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια