Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χαλκίδας : Δράσεις, δοκιμαστικά αθλητών και SUMMER CAMP [ΦΩΤΟ]

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χαλκίδας,  στα πλαίσια των δράσεων της 
φιλοξένησε  τα τμήματα  Κ6- Κ 8- Κ 10-Κ 11 της Σχολής Ολυμπιακού Ταύρου έπαιξαν φιλικά παιχνίδια στα οποία και οι δυο σχολές βοήθησαν  τον σύλλογο "Η Πίστη". 


Στην διάρκεια των παιχνιδιών παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστασία Σταματέα που έκανε μια αναφορά για τον σύλλογο και ευχαρίστησε την Σχολή της Χαλκίδας για την βοήθεια όχι μόνο την ημέρα των αγώνων αλλά και όποτε ζητηθεί. 

Μάλιστα έδωσε τα συγχαρητήρια στις δυο Σχολές για την βοήθεια τους τονίζοντας ότι όταν η προσφορά είναι από καρδιάς, προσαρμόζεται και στις ποιο δύσκολες συνθήκες !

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου, στα πλαίσια  των δράσεων της Σχολής Ολυμπιακού Χαλκίδας, ήταν και η ευαισθητοποίηση αθλητών και γονέων για την προστασία και καθαριότητα θάλασσας και  ακτών της περιοχής του Λευκαντίου, όπου είναι η έδρα της Σχολής  ( Λευκαντί).

Με την συνδρομή δυτώνΛιμενικού Σώματος και του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σέρρα οι αθλητές της Σχολής συμμετείχαν στον καθαρισμό των ακτών στην περιοχή Λευκαντί στέλνοντας το μήνυμα σε όλους τους λουόμενους να κρατάνε τις ακτές καθαρές..


Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη για δοκιμαστικά βρέθηκαν οι αθλητές της Σχολής Χαλκίδας  Βασίλης Γίγας 

(Κ 14),Σκουλίδης Γιώργος, Τόσκας ΠαναγιώτηςΒαζούρας ΘεόδωροςΑντώνης και Χρήστος Τόγιας (Κ 12)

Μοναδική εμπειρία και χαρά για τους αθλητές που βρέθηκαν σε αυτά τα δοκιμαστικά .


Όπως τόνισε ο υπεύθυνος της Σχολής κ. Νικόλαος Ρόγκας "Συνεχίζουμε τις δράσεις μας..Συνεχίζουμε με πολύ παιχνίδι και παιδικά χαμόγελα! Ξεκινήσαμε και την δεύτερη συναρπαστική περίοδο όσο και για την συνέχεια του Summer Camp. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να  κάνει την εγγραφή σου τώρα, οι θέσεις είναι 

περιορισμένες θέσεις   "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια