Ποιο ήταν το μυστικό του Σάκη που του έδινε τόση δύναμη να γράψει ιστορία στο SURVIVOR;;;


Ο Σάκης Κατσούλης είναι πλέον στην Ελλάδα και φυσικά βρέθηκε και πάλι μετά από 138 ημέρες στην αγκαλιά της αγαπημένης του οικογένειας! Ίσως αυτή η συγκίνηση και τα τόσο δυνατά συναισθήματα που τους πλημμύρισαν να είναι πρωτόγνωρα όπως και το αποτύπωμα που έχει ήδη χαράξει στο τηλεοπτικό παιχνίδι αλλά και στις καρδιές όλων όσων αγαπούν και ταυτίζονται με τους δυνατούς μαχητές, τους ακαταμάχητους αγωνιστές όπως ο Σάκης Κατσούλης!
Τις μέρες όμως αυτές, που ο Ευβοιώτης παίχτης του SURVIVOR στο νησί του Αγίου Δομίνικου έδωσε τις μάχες του, με το χρόνο, με τις σκληρές συνθήκες διαβιώσεις, με τις περίεργες και απρόσμενες συμπεριφορές, καθώς και στις πίστες των αγώνων, είχε δίπλα του, σαν φυλαχτό τα ονόματα από τις τρεις υπέροχες και ασύγκριτες ανιψιές του ! Τη Ζέτα, τη Βασιλική και τη Στέλλα!
Μετά τις πρώτες αγκαλιές ο μεγάλος ήρωας των τριών μικρών κοριτσιών (κι όχι μόνο) τους παρέδωσε το φυλαχτό του, το οποίο πλέον άλλαξε ρόλο και θα αποτελεί ένα από τα πολλά ενθύμια που τους έδωσε ο θείος τους από την απίστευτα επιτυχημένη και συντριπτική συμμετοχή του, στο SURVIVOR 4.

Η αδερφή του, Ασημίνα Κατσούλη, η οποία όλο αυτό το διάστημα έδωσε τη δική της μεγάλη μάχη, υπομονής και αξιοπρέπειας, δίπλα στους λατρεμένους τους γονείς, μοιράστηκε στο διαδίκτυο το μεσημέρι της Παρασκευής 2/7/21, με την μεγάλη ομάδα των αμέτρητων φίλων του Σάκη Κατσούλη , την χαρά της και τον ενθουσιασμό της, από την πρώτη συνάντηση της οικογένειας με τον σπουδαίο παίκτη Σάκη, τον αδερφό της, τον γιο του Στέλιου και της Βασιλικής, που μόνο υπερηφάνεια μπορούν να αισθάνονται για τα παιδιά τους!Γράφει στο διαδίκτυο, μετά την πρώτη συνάντηση και τις πρώτες αγκαλιές, η Ασημίνα Κατσούλη:
"Και πλέον το ενθύμιο αυτό είναι στα χέρια των κοριτσιών μου!!!!!! Μας το έδωσε ο Σάκης μας!!!!! Το είχε δίπλα του στην καλύβα, το έβλεπε και έπαιρνε δύναμη!!!! Όπως δύναμη πήρε και από την αγκαλιά που έκανε τις ανιψιές του σήμερα!!!!!! Καλώς όρισες αδελφέ μου!!!!! Πόση δύναμη μου έδωσες και μενα με την αγκαλιά σου!!!!! Αντέχω ακόμα τόσα και άλλα τόσα σήμερα!!!!!! Μου έφτασε που σε αγκάλιασα και σε είδα να χαμογελάς!!!!!"