"Γονείς" κακοποίησαν και σκότωσαν το 10 ημερών μωρό τους ρίχνοντας την ευθύνη στη γάτα

 


Με  βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαγνώστηκε το  μόλις 10 ημερών κοριτσιού, το οποίο κατέληξε στις 10 Αυγούστου με τον ιατροδικαστή να μιλά για ανθρωποκτονία ενώ  ο πατέρας του νεογέννητου καταλόγισε το έγκλημα  στη γάτα της οικογένειας. Κατηγορείτε ο ίδιος και η μητέρα του μωρού, για  παιδική κακοποίηση και το θάνατο του βρέφους. 


Οι  γιατροί του νοσοκομείου μετά  την διακομιδή του μωρού με πολύ σοβαρά τραύματα, μελανιές στο κεφάλι, κάταγμα στο κρανίο και σημάδια στραγγαλισμού, στις 30 Ιουλίου ενημέρωσαν την αστυνομία και οι γονείς Matthew and Elizabeth Sebolka συνελήφθησαν για την κακοποίηση της νεογέννητης Raven μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την αστυνομία να επισημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και νέες κατηγορίες κατά του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την εκδοχή του πατέρα, άφησε το μωράκιι στο κάθισμα του αυτοκινήτου και πήγε στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψε βρήκε τη γάτα τους να κάθεται πάνω στον λαιμό του μωρού. Όπως ισχυρίστηκε, στη συνέχεια,  ειδοποίησε την σύζυγό του και μητέρα του βρέφους η οποία διαπίστωσε ότι είχε εξανθήματα και φουσκωμένα μάτια και αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο με το λεωφορείο.

 Συγκινιτικό ήταν το μήνυμα των παππούδων της Raven οι οποίοι ζήτησαν αντί για στεφάνια ή δωρεές να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους.