Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα στη 2η Έκθεση προϊόντων της ΚύμηςΗ Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση  των δράσεων  που υλοποιεί καθώς και την ανάδειξη σημαντικών θεμάτων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα του αγροδιατροφικού τομέα.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Κύμης την Τρίτη 3 Αυγούστου από τις 7:00μ.μ έως τις 9:00μ.μ, όπου θα υπάρξει έκθεση τοπικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής. 

Η ημερίδα θα έχει ως θέμα την Αγροδιατροφή, την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και προγράμματα χρηματοδότησης για νέες υφιστάμενες επενδυτικές ευκαιρίες.
Οι ομιλητές της βραδιάς θα είναι ο Πρόεδρος Δ.Σ. Αγροφιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Βελισσαρίου Αναστάσιος, η Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο καθηγητής και μέλος του  εκπαιδευτικού και ερευνητικού προσωπικού Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Δημήτρης Τύμπης και ο Πρόεδρος αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Ευάγγελος Κούκουζας.