ΑΛΙΒΕΡΙ : Με κλωτσιά στο στομάχι 21χρονος έστειλε στο νοσοκομείο 15χρονο σοβαρά τραυματισμένο

Τυχερός στάθηκε ο 15χρονος Σ.Α, ο οποίος από ότι λένε οι γιατροί που τον παρακολουθούν εκτός από μερικά ράμματα στο κεφάλι και μια ελαφριά διάσειση δεν παρουσιάζει κάποιο  σοβαρότερο πρόβλημα στην υγεία του. 
Στον Κάραβο Αλιβερίου εξελίχθηκε, αργά το βράδυ της Δευτέρας 16/8/21 η φοβερή σκηνή βίας που λίγο έλειψε για να έχει τραγικές συνέπιες για τον νεαρό Σ.Α . 
Όλα ξεκίνησαν όπως φαίνεται από μια παρεξήγηση καθώς τα δύο νεαρά άτομα, ο 21χρονος και ο 15χρονος βρισκόντουσαν με την δική του παρέα ο καθένας, στην παιδική χαρά του Καράβου Αλιβερίου. Ο 21χρονος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ενοχλήθηκε από τα γέλια της παρέας του 15χρονου και τότε επιτέθηκε και κλώτσησε στην κοιλιακή του χώρα, με όλη του τη δύναμη  τον 15χρονο, ο οποίος ανασηκώθηκε στον αέρα κι έπεσε με το κεφάλι κάτω στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι του. 

Αμέσως οι φίλοι του ειδοποίησαν την οικογένειά του, η οποία έσπευσε άμεσα και μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Εκεί οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντας κάποια ράμματα στην βαθιά πληγή που είχε στο κεφάλι του και εν συνεχεία ο 15χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας για περαιτέρω έλεγχο καθώς οι γιατροί έκριναν πως υπήρχε άμεση ανάγκη  για να ελεγχθεί εάν έχουν πειραχτεί ζωτικά του όργανα όπως η σπλήνα ή το συκώτι του.
Ο 15χρονος παρέμεινε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όλη τη νύχτα όπου  οι γιατροί έκανα διεξοδικά όλες τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς ευτυχώς να διαγνωστεί κάποια σοβαρή βλάβη στον οργανισμό του ενώ διαπίστωσαν ότι  έχει υποστεί μια ελαφριά διάσειση. 
Ο 15χρονος πήρε εξιτήριο σήμερα  για το σπίτι του και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση των γονιών του αλλά και των γιατρών. 
Το eviaxpress.gr μίλησε με τον πατέρα του 15χρονου ο οποίος είπε ότι δεν θα κινηθεί νομικά σεβόμενος τον 21χρονο και την οικογένειά του, η  οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά  μαζί του και ζήτησε  θερμά συγγνώμη, απολογούμενη για την πράξη του 21χρονου παιδιού της.
Ο πατέρας του 15χρονου συγκλονισμένος σκέφτεται πως το παιδί του μπορεί να είχε πάθει κάτι πολύ σοβαρό και μη αναστρέψιμο για την υγεία του ή ακόμη και για την ίδια τη ζωή του . 
"Θα μπορούσα να είχα χάσει το παιδί μου την στιγμή που έσκασε με το κεφάλι στο έδαφος με μια τόσο δυνατή κλωτσιά. Θέλω να παρακαλέσω τους νέους ανθρώπους να σταματήσουν το bullying. Φτάνει πια! Βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων ανθρώπων αλλά και την δική τους." είπε χαρακτηριστικά συντετριμμένος ο πατέρας του 15χρονου.