«Δημόσια Συγνώμη» ζητά ο 21χρονος που χτύπησε τον 15χρονο στον Κάραβο Αλιβερίου - Νέες πληροφορίες για το συμβάν


Καταιγισμό μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων δέχθηκε το eviaxpress.gr μετά τη δημοσίευση και ιδιαίτερα όσο περνούσε η ώρα και γινόταν γνωστό, από στόμα σε στόμα, στη μικρή κοινωνία του Αλιβερίου, το όνομα του 21χρονου Δ.Κ, για το άσχημο περιστατικό που σημειώθηκε όταν χτύπησε έναν έφηβο 15 ετών, ο οποίος βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και μετέπειτα στο νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω εξετάσεις .
Αναγνώστες του δημοσιεύματος, άνθρωποι του οικείου περιβάλλοντος, συγγενείς, φίλοι, και κατά καιρούς εργοδότες του 21χρονου καθώς και άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι ήταν κοντά στο συγκεκριμένο συμβάν, έσπευσαν να ενημερώσουν, σχεδόν να επιπλήξουν τον συντάκτη γιατί όπως υποστηρίζουν, το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς δεν δίνει την σωστή διάσταση του περιστατικού, ενώ αδικεί τον 21χρονο εφόσον φαίνεται να του καταλογίζει αποκλειστικά όλο το μερίδιο της ευθύνης του διαπληκτισμού που κατέληξε στην καταδικαστέα -έτσι κι αλλιώς- από όλους πράξη του 21χρονου, να κλωτσήσει τον 15χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να κάνει ράμματα.

Τα εν λόγω άτομα που επικοινώνησαν με το eviaxpress.gr, επισημαίνουν πως ο 21χρονος είναι ένας υποδειγματικός χαρακτήρας, ήρεμος και πάντα χαμογελαστός νεαρός , εργατικός και ευγενικός πάντα, με τους εργοδότες, τους συναδέλφους του αλλά και τους πελάτες των καταστημάτων που έχει απασχοληθεί νόμιμα όπως φρόντιζαν οι γονείς του από την ηλικία των 12 ετών.

Το eviaxpress.gr δεν είχε παρά να δώσει το λόγο στον 21χρονο, ο οποίος δηλώνει σχετικά με το συμβάν και τους αυστηρούς επικριτές του :

"Τα γεγονότα έλαβαν χώρα την Δευτέρα το βράδυ στις 10-11 η ώρα. Βρισκόμουν στο χώρο του ενός από τα δύο περίπτερα του Καράβου, όπου βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά γιατί εργάζομαι πλησίον. Δύο άτομα, ο Σ.Α και κάποιος φίλος του πλησίασαν προς το μέρος μου. Ο Σ.Α για αρκετό χρονικό διάστημα, τον τελευταίο καιρό, είναι πολύ εριστικός μαζί μου όπως και εκείνο το βράδυ. Ήταν επανειλημμένες οι παροτρύνσεις μου να απομακρυνθεί ήρεμα και να αποχωρήσει από το χώρο του περιπτέρου όμως εκείνος εμμένοντας στην εριστική στάση του, δεν το έκανε. Αγανακτισμένος από την συμπεριφορά του ανηλίκου, ξέφυγα από τα όρια μου και σαν πρώτη αντίδραση μου ήταν να ρίξω προς τα πάνω του νερό. Η δική του απάντηση, ήταν να μου βρίσει χυδαία τα Θεία, την οικογένειά μου και το σπίτι μου.
Δουλεύω από 12 χρονών και είμαι τελειόφοιτος μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Το αναφέρω αυτό για να καταλάβετε ότι λόγω και του επαγγέλματος μου, η βαρύτητά μου στη θρησκεία και την οικογένεια είναι πολύ ισχυρή .
Θα ήθελα να επισημάνω ότι η εκπαίδευση μου στις πολεμικές τέχνες αντίθετα με την εικόνα που κάποιοι έχουν δημιουργήσει, είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι κάθετα αντίθετος με όποια μορφή βίας, αλλά δεν είναι όλες οι ώρες και οι καταστάσεις ίδιες. Ομολογώ πως δυστυχώς και αναμφισβήτητα, παραφέρθηκα και ζητώ ταπεινά συγνώμη γι' αυτό που έκανα όμως πριν μιλήσουμε για bullying ας ξέρουμε πρώτα ποιος το ασκεί !!!
Μετά από συζήτηση με τον πατέρα του Σ.Α. θεώρησα ότι η παρεξήγηση έχει λυθεί και έτσι είναι τουλάχιστον από πλευράς μου. Για το λόγο αυτό δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε σοβαρές λεπτομέρειες που έλαβαν μέρος πριν και μετά το συμβάν!
Ζητώ και πάλι συγνώμη από το παιδί και τους γονείς μας κι ευχαριστώ εσάς για τη δυνατότητα που μου δίνετε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου χωρίς να ψάχνω να βρω άλλοθι και δικαιολογίες. Πήραμε ένα μάθημα ζωής κι εγώ κι ο Σ.Α για την λάθος συμπεριφορά μας όπως και όλοι οι νέοι άνθρωποι που έγιναν γνώστες του περιστατικού."