Ολοκληρώνεται η έκθεση τοπικών προϊόντων Κύμης με την ημερίδα Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς ΕλλάδαςΗ Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας ολοκληρώνει με μια σπουδαία  ημερίδα την έκθεση τοπικών προϊόντων Κύμης.
Παρευρίσκονται ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Κύμης Αλιβερίου κα. Θαλασσινού Αλεξάνδρα,,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Αναγνώστου και κ. Μαστροκώστας Νικόλαος, ο πρόεδρος Ε.Ε.Β.Ε Κύμης κ. Κωνσταντίνος Τράκος, η η πρόεδρος πολυτέκνων κα Αθανασία Χονδρονικόλα, η,πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου Κύμης «Ιπποκλής» κα Αικατερίνη Αμπελιώτη, ο σύμβουλος επιχειρηματικότητας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Πέτρος Γίγας, ο διευθυντής Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Καραβάς, η συνεργάτης του περιφερειάρχη στα ευρωπαϊκά προγράμματα και διεθνείς σχέσεις κα Ρούλα Κεχρή, ο πρόεδρος της κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλης Αγγελής, οι τοπικές σύμβουλοι και υπεύθυνες της διοργάνωσης κα Κουτελού Αικατερίνη και η κα Νίνα Γαλάνη. Η ημερίδα έχει σκοπό την παρουσίαση  των δράσεων  που υλοποιεί καθώς και την ανάδειξη σημαντικών θεμάτων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα του αγροδιατροφικού τομέα.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στην Κεντρική Πλατεία της Κύμης σήμερα  το βράδυ Τρίτη 3 Αυγούστου μετά τις 7:00μ.μ, όπου υπάρχει έκθεση τοπικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής. 

Η ημερίδα έχει ως θέμα την Αγροδιατροφή, την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και προγράμματα χρηματοδότησης για νέες υφιστάμενες επενδυτικές ευκαιρίες.
Οι ομιλητές της βραδιάς είναι ο Πρόεδρος Δ.Σ. Αγροφιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Βελισσαρίου Αναστάσιος, η Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο καθηγητής και μέλος του  εκπαιδευτικού και ερευνητικού προσωπικού Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Δημήτρης Τύμπης και ο Πρόεδρος αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Ευάγγελος Κούκουζας.