"Τρωάδες του Ευριπίδη" Σάββατο 4/9 στις 8:00μ.μ στο θέατρο του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου


Eργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Εύβοιας το Σάββατο 4, Σεπτεμβρίου στις 8:00 η ώρα μ.μ στο θέατρο του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου  παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση "Τρωάδες του Ευριπίδη" από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ . 


Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας. Συγκεκριμένα την παράσταση διοργανώνουν το Συνδικάτο Μετάλλου νομού Ευβοίας, η Ένωση Συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου Κύμης, το Σωματείο ΟΤΑ Δήμου Κύμης Αλιβερίου και η Ομάδα Γυναικών ΟΓΕ Αλιβερίου. Όπως αναφέρουν τα σωματεία και οι φορείς η παράσταση θα είναι μία ανάσα πολιτισμού για το λαό της περιοχής, μια έκφραση αλληλεγγύης για την πυρόπληκτη  βόρεια Εύβοια. Τα έσοδα της θα αποδοθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας. Δηλώνουν δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση τους στο δίκιο αγώνα  και τις διεκδικήσεις των πυροπαθών για μέτρα στήριξης ώστε να μείνουν στον τόπο τους, αποζημίωση στο 100% της ζημιάς, ουσιαστικά μέτρα στήριξης που θα εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση τους, καθώς και την άμεση έναρξη αντιπλημμυρικών έργων.

 Καλούνται όλα  τα μέλη και οι πολίτες  να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.  Κουπόνι ενίσχυσης διανέμεται με ευθύνη των μελών των ΔΣ των φορέων που συμμετέχουν.