"Το Γ.Ν Κύμης εξελίσσεται και αναβαθμίζεται με σπουδαίες προοπτικές" διαβεβαίωσε ο Διοικητής 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης κατά την παρουσία του στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο της Κύμης ευχαρίστησε θερμά τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές καθώς επίσης τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, την διοικήτρια του νοσοκομείου Κύμης κα Βασιλική Αγγελοπούλου καθώς και όλο το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε κλίμα συνεργασίας να συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξη του νοσοκομείου της Κύμης.
Εν συνεχεία ο Διοικητής κ. Σερέτης διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ και τους παρευρισκόμενους αναλυτικά, με όλα τα στοιχεία της αναβάθμισης που έχει πραγματοποιηθεί αλλά και όσα έχουν προγραμματιστεί ώστε να εξελιχθούν περαιτέρω οι υπηρεσίες που προσφέρει η σπουδαία υγειονομική μονάδα του Γ.Ν - Κ.Υ Κύμης.
Ακούστε εδώ την ομιλία του κου Σερέτη:

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ, ο οποίος  τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού Εγκαινίων του αξονικού τομογράφου,  στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου όπου παρέστησαν, οι Δωρητές του αξονικού τομογράφου, το "Αγαπώ και Πράττω" με εκπρόσωπο την πρόεδρο κα Μαρία Φάλαρη  και ο κ. Γεώργιος Βενιζέλος με την οικογένειά του.
 Επίσης,  ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης,   η αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης  κα Βασιλική Αγγελοπούλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την COVID-19 κ. Ανδρέας Τοουλιάς,  ο πρ. συντονιστής, Διευθυντής  μαγνητικού αξονικού τομογράφου  Γ.Ν  Ευαγγελισμού, πρ  πρόεδρος της αδερφότητας ΑΧΕΠΑΝΣ AH G1,  καθώς και συγγραφέας, κ. Χονδρός Δημήτριος ο οποίος  αναλαμβάνει Διευθυντής  στον αξονικό τομογράφο της Κύμης,   ο πρώτος Διευθυντής της έναρξης λειτουργίας Γ.Ν Κύμης κ. Πράγιας, ο βουλευτής Εύβοιας κ. Θανάσης Ζεμπίλης,  ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Κύμης  κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος Επιτροπής Περιορισμού Διασποράς της covid-19 Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Γεώργιος Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Κονιστρών κ. Κωνσταντίνος Δημάς, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δήμος για όλους" της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χριστόπουλος Βασίλειος και κ. Ταξιάρχης Γλυκός , ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραλίας Κύμης "η Λιανάμμος" κ. Ευάγγελος Γκάσδαγλης, ενώ την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου εκπροσώπησαν η κα Γεωργοσοπούλου Γεωργία και η κα Άννα Δήμου.