Άλλαξε ριζικά το γήπεδο 5x5 στα Βίταλα- Ο πρόεδρος Γιάννης Γέραλης τα κατάφερε με την καλή συνεργασία όλων [ΦΩΤΟ]


Άλλος ένας στόχος για τον υπερδραστήριο Πρόεδρο των Βιτάλων κ. Γιάννη Γέραλη. επιτυγχάνεται με πολύ εθελοντική εργασία, θέληση, συνεργασία, συνδρομή του δήμου, απλών πολιτών και πάνω από όλα αγάπη για τον πανέμορφο τόπο της περιοχής των Βιτάλων.

Οι εικόνες δείχνουν τα στάδια της μεταμόρφωσης ενός εγκαταλελειμμένου γηπέδου 5x5 που δεν μπορούσε να πατήσει αθλητής. Μετατράπηκε σε ένα προσβάσιμο, περιποιημένο και ασφαλές γήπεδο για εκείνους, κυρίως τα παιδιά και τους νέους που πρέπει να αθληθούν, ιδανικό για προπονήσεις και παιχνίδια.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δικαίως βρίσκει τον Πρόεδρο των Βιτάλων κ. Γέραλη πολύ ικανοποιημένο. Ο ίδιος δηλώνει :

"Ακόμη ένα έργο έφτασε στο τέλος του! Συγκεκριμένα προχωρήσαμε σε ολική συντήρηση και επιδιόρθωση του γηπέδου 5χ5 στο χωριό μας. Ένα γήπεδο παρατημένο στην τύχη του τα τελευταία χρόνια, καταφέραμε με τη συνδρομή του δήμου αλλά και με ιδία μέσα να το επιδιορθώσουμε ώστε να ξαναγεμίσει με παιδικές φωνές! Ευχαριστώ όσους συνέδραμαν σε αυτό το εγχείρημα! Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές του χωριού μας!"

 ΒΙΝΤΕΟ