Ο 66χρονος Αλιβεριώτης μετά τη θερμοπληξία επιστρέφει υγιής στο σπίτι του
Σήμερα κιόλας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ο 66χρονος Αλιβεριώτης ο οποίος έπαθε θερμοπληξία.

Ο γνωστός 66χρονος Αλιβεριώτης Ε.Π, στις 8:00 η ώρα περίπου το βράδυ
εχθές Τρίτη 3/8 οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή Σουλινάρι, (μετά τα Κριεζά εκεί που ξεκινάει η μεγάλη ευθεία του Δύστου) στην Ε.Ο Λεπούρων-Καρύστου, όταν ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου.

Διερχόμενα οχήματα αντιλήφθηκαν πως κάτι περίεργο συνέβαινε και ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Ευβοίας SAR 312, oι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 66χρονο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ασθενή.
Σύμφωνα με όσα μας είπε στο eviaxpress.gr, ο υπεύθυνος της ομάδας SAR 312 κ. Νίκος Αποστόλου ο 66χρονος είχε τις αισθήσεις του αλλά δεν ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα που του δίνανε οι Διασώστες.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 66χρονο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και από εκεί διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου λίγη ώρα αργότερα μετά τις ενέργειες των γιατρών ο 66χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ο Ε.Π είχε πάθει θερμοπληξία και είχε πυρετό 41 ενώ μέχρι το βράδυ ο πυρετός είχε υποχωρήσει και φαινόταν να πηγαίνει πολύ καλά η εξέλιξη της υγείας του. Μετά από μία ήσυχη νύχτα νοσηλείας στο γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας ο 66χρονος σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του στο Αλιβέρι.