Ν.Ο. Αλιβερίου: Πραγματοποιήθηκε ο 7ος Αγώνας Κολύμβησης Αντοχής 2000m


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1η Αυγούστου, ο 7ος Αγώνας Κολύμβησης Αντοχής 2000m.Νέος Πύργος – Ωρεοί, με τη συμμετοχή συνολικά 35 κολυμβητών κάθε ηλικίας.Ο αγώνας πραγματοποιείται για έβδομη συνεχή χρονιά, έχοντας καλές κριτικές, από τους αγωνιζόμενους αθλητές που έρχονται και συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα. 


Όλοι όσοι συμμετείχαν στον 7ο κολυμβητικό αγώνα Ν. Πύργου - Ωρεών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν μια διαδρομή 2 χιλιομέτρων όχι μόνο με τις κολυμβητικές τους ικανότητες, αλλά και με την ψυχή τους!
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και οι κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, Φρυγανιώτης Αλέξανδρος, Σπανός Νικόλαος και Κώστας Αγγελέτος, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, τερματίζοντας και οι τρεις τους στην πρώτη 15αδα κολυμβητών που συμμετείχαν. Τους αθλητές του ομίλου συνόδευσε στην Βόρεια Εύβοια ο Πρόεδρος κ. Προκόπιος Αλέξης. 


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, που για δεύτερη συνεχή χρονιά, συνδιοργανώνει με τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών (ΝΟΔΩ)  και συμμετέχοντας έμπρακτα στην πραγματοποίηση του Αγώνα Κολύμβησης Αντοχής 2000m Νέος Πύργος – Ωρεοί. 

Σημαντική η στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών, του Λιμεναρχείου, της καρδιολόγου Άννας Λουκατζίκου, των ναυαγοσωστών, των πληρωμάτων των συνοδών σκαφών και πολλών εθελοντών…Ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Γιάννης Κοντζιάς βράβευσε τους πρώτους του 7ου  Αγώνα  Κολύμβησης Αντοχής 2000m Νέος Πύργος – Ωρεοί, στην κατηγορία των ανδρών.
1ος ο Δημήτρης Γκοντζιάς (χρόνος 27:22), 
2ος ο Δημήτρης Θεοφίλου (χρόνος 28:20)  
3ος ο Κωνσταντίνος Σαρρηγεωργίδης (χρόνος 28:25).

Ο Λιμενάρχης Αιδηψού κ. Σωτήρης Δανίκας βράβευσε τις πρώτες στη κατηγορία των γυναικών, του 7ου  Αγώνα  Κολύμβησης Αντοχής 2000m Νέος Πύργος – Ωρεοί.
1η η Αλεξοπούλου Στέλλα (χρόνος 38:24), 
2η η Καλογεροπούλου Μαρία (χρόνος 38:50) 
3η η Γκανόγιαννη Αρετή (χρόνος 43:11)

Η  Πρόεδρος της  Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Στερέας Ελλάδας και Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κα Ελευθερία Σαραντίδου, βράβευσε τον γηραιότερο συμμετέχοντα στον 7ο Αγώνα Κολύμβησης Αντοχής 2000m Νέος Πύργος – Ωρεοί. Είναι ο Ιωάννης Νοταράς του Απόλλωνα Σμύρνης, γεννηθείς το 1948.

Ο κ. Κώστας Μπάμης, Πρόεδρος του ΝΟΔΩ,  βράβευσε τον Αντώνη Τσώνο για την προσφορά του στην Ελληνική κολύμβηση, όπως και για την μακρά προσφορά του σαν δάσκαλος κολύμβησης στον ΝΟΔΩ.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών, τον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, το Λιμεναρχείο, σε όλους τους μικρούς και μεγάλους που έδωσαν ψυχή, αγνόησαν τον καύσωνα και οργάνωσαν, κολύμπησαν, συμμετείχαν ως συνοδοί, ναυαγοσώστες γιατροί, θεατές...

Είναι ανάμεσα στις πρώτες εκδηλώσεις που επιτρέπονται λόγω των περιορισμών της πανδημίας, δίνοντας μεγάλη χαρά και σε αυτούς που συμμετείχαν, αλλά και σε αυτούς που παρακολουθούσαν και καμάρωναν, για τα παιδιά, φίλους και γνωστούς.