Με μεγάλη ανταπόκριση η Ομάδα Γυναικών Αλιβερίου συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτουςΗ Ομάδα Γυναικών Αλιβερίου συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας και δήλωσε την χαρά της για τη μεγάλη ανταπόκριση μελών της Oμάδας Γυναικών Αλιβερίου (μέλους Ο.Γ.Ε.), του Πολιτιστικού Συλλόγου Πούντας Παναγιάς Καλεντζίου, των Συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου, του Συνδικάτου Μετάλλου καθώς και άλλων πολιτών της περιοχής του Αλιβερίου.  
Πέρα από την αλληλεγγύη τους όμως έστειλαν και ένα μήνυμα διεκδίκησης και αγώνα για την άμεση καταγραφή της ζημιάς στη Βόρεια Εύβοια και αποζημιώσεις στο 100% όλων των πληγέντων για τα σπίτια, τις καλλιέργειες τους, τα ζώα τους, την περιουσία τους. Την εξασφάλιση του εισοδήματος ιδιαίτερα για τους καλλιεργητές όπως ρητινοκαλλιεργητές, ελαιοπαραγωγοί, μελισσοκόμοι, αλλά και κτηνοτρόφοι. Την αποκατάσταση όλων των υποδομών ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.
Τέλος δήλωσαν πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκφράσουν την  αλληλεγγύη τους και με άλλους τρόπους τους οποίους θα δώσουν στη δημοσιότητα .