Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αμπουδιώτισσα της ΣέταςΜε την εορτή της Αποδόσεως της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μέσα από τον θεομητορικό μήνα Αύγουστο  ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 23 Αυγούστου η εορτή της Παναγίας όπου εορτάσθηκε στην ορεινή ενορία της Σέτας του Δήμου Ερέτριας και συγκεκριμένα στο φερώνυμο παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Αμπουδιώτισσας με την δεύτερη πανήγυρη της τοπικής εκκλησίας και  βάση των υγειονομικών αλλά και πυροσβεστικών μέτρων προς αποφυγή πυρός.


Την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σακελλάριος Δημήτριος Αργύρης εφημέριος Άνω Βάθειας και τοποτηρητής της ενορίας με τον Ιεροδιάκονο Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αστέριο Αποστόλου και την συμμετοχή των ιεροψαλτών και πολλών πιστών που προσήλθαν να τιμήσουν την εορτή και να προσκυνήσουν την εικόνα της.

Παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σμπιλήρης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Σέτας κα. Ευαγγελία Αργύρη, και ο Πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Σέτας κ. Προκόπιος Μωραϊτης.