Εικόνες ντροπής από νέους βανδαλισμούς στην υπό κατασκευή παιδική χαρά του Καράβου Αλιβερίου
Η καταστροφική τάση φαίνεται να κυριεύει κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται ανάμεσα μας και λειτουργούν ασυλόγιστα. Ένα νέο συμβάν έρχεται να επιβεβαιώσει πως βιώνουμε μια εποχή γεμάτη από θλίψη και ντροπή για τις πράξεις ή την απραξία των ανθρώπων, που δυστυχώς μόνο ανασφάλεια και φόβο μπορεί να προκαλέσει.

"Στην υπό κατασκευή παιδική χαρά του Καράβου άγνωστοι βανδάλισαν σε παγκάκι .
Να μην ανησυχούν οι υπαίτιοι θα επισκευαστεί το παγκάκι .
Δεν υπάρχουν λόγια ." σημειώνει στο διαδίκτυο ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κύμης Αλιβερίου, λογικά εξοργισμένος κ. Νικόλαος Μαστροκώστας.

Δυστυχώς αμαυρώνεται η ικανοποίηση και η ευχάριστη αναμονή των πολιτών που παρακολουθούν την κατασκευή νέων παιδικών χαρών στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου ή την ανακατασκευή των υπαρχουσών, όπως στον Κάραβο Αλιβερίου, με πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας για τους μικρούς μας δημότες.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στην παιδική χαρά Αυλωναρίου, καταγράφεται ένα νέο παρόμοιο περιστατικό στην παιδική χαρά του Καράβου καθώς άγνωστοι κατέστρεψαν ένα παγκάκι .
Εκτός από το ότι προκαλεί λύπη, ντροπή και οργή μια τέτοια πράξη, αποτελεί και μια οξύμωρη πραγματικότητα καθώς ήταν χρόνιο αίτημα και απαίτηση των δημοτών να φτιαχτούν ασφαλείς παιδικές χαρές για τα παιδιά, στην περιοχή ενώ διαπιστώνουμε ότι ελάχιστα άτομα προσπαθούν κι ίσως να αρκούν για να σταματήσουν τις θετικές εξελίξεις.
Με τη βοήθεια όλων ας ελπίζουμε πως οι "ανεύθυνοι- βάνδαλοι" θα βρεθούν και δεν θα επαναληφθεί τέτοιο συμβάν.