Εγκαινιάστηκε η έκθεση τοπικών προϊόντων Κύμης [ΦΩΤΟ]


Έναρξη της έκθεσης παραδοσιακών - τοπικών προϊόντων στην πλατεία Αγίου Αθανασίου Κύμης, βραδάκι Κυριακής 1η Αυγούστου .
Μια διοργάνωση της ομάδας πολιτιστικών εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας Κύμης, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το μεγαλύτερο βάρος της εκδήλωσης και το ένα έχει αναλάβει η αγροδιατροφική ένωση η οποία έχει στηρίξει όλους τους παραγωγούς στην καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων τους.
Προβλήθηκε από Evelina στις 8:50 μ.μ.

Στείλατε Σήμερα στις 9:02 μ.μ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τοπικών προϊόντων Κύμης 2021 τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ, ο Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Ένωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, ο διευθυντής της αγροδιατροφικής ο οποίος επιμελήθηκε προσωπικά την τοποθέτηση των προϊόντων κ. Χαράλαμπος Κακαβάς, ο βουλευτής Ευβοίας κ. Θανάσης Ζεμπίλης, η δημοτική σύμβουλος κα Αρετή Μπάτσα, η πρόεδρος των πολυτέκνων κα Αθανασία Χονδρονικόλα, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Αγγελής Μαργέλης και οι υπεύθυνες της ομάδας πολιτιστικών εκδηλώσεων της κοινότητας Κύμης κα Κατερίνα Κουτελού και η κα Νίνα Γαλά
Μια διοργάνωση της ομάδας πολιτιστικών εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας Κύμης, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Το μεγαλύτερο βάρος της εκδήλωση το έχει αναλάβει η Aγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας η οποία έχει στηρίξει όλους τους παραγωγούς στην καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων τους.Τα εγκαίνια της έκθεσης τοπικών προϊόντων Κύμης 2021 τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ, ο Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Ένωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, ο διευθυντής της Αγροδιατροφικής ο οποίος επιμελήθηκε προσωπικά την τοποθέτηση των προϊόντων κ. Χαράλαμπος Καραβάς, ο βουλευτής Ευβοίας κ. Θανάσης Ζεμπίλης, η δημοτική σύμβουλος κα. Αρετή Μπάτσα, η Πρόεδρος των Πολυτέκνων κα. Αθανασία Χονδρονικόλα, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Αγγελής Μαργέλης και οι υπεύθυνες της ομάδας πολιτιστικών εκδηλώσεων της κοινότητας Κύμης κα. Κατερίνα Κουτέλου και η κα. Νίνα Γαλάνη.