Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου

Σε ένα κλίμα γεμάτο από τις σκέψεις και τις εικόνες που διαδραματίστηκαν στην Βόρεια Εύβοια στις αρχές του φετινού Αυγούστου, μέσα από νότες και στίχους που δήλωναν τα αισθήματα συμπαράστασης στο δράμα όλων των ανθρώπων εκεί που περικυκλώθηκαν, έχασαν το βιός τους και κινδύνευσαν οι ζωές τους από τις πύρινες φλόγες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία ανθρώπινης αλληλεγγύης, στον Κάραβο Αλιβερίου που διοργάνωσε η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου με την στήριξη του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.


Τα μέλη της Ομάδας ευχαρίστησαν τους σπουδαίους μουσικούς της περιοχής Γιώργο Δρακούλη, Αλεξάνδρα Θαλασσινού, Ελένη Λαγού, Βίκυ Μοιρότσου, Ξένια Μουστάκα, Δημήτρη Μπάκουλη, Σταύρο Πηλιχό, Μάριο Ρέτσα, Αφροδίτη Χατζημινά καθώς και την επίσημη καλεσμένη Αρετή Κετιμέ, οι οποίοι θέλησαν με χαρά και αίσθημα αλληλεγγύης να στηρίξουν αφιλοκερδώς, με τη συμμετοχή τους την συναυλία.

Επίσης η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου ευχαρίστησε το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, τον ΟΛΝΕ, την κατασκευαστική Τεχνική Εταιρεία SICAP, τον εργολάβο οικοδομικών εργασιών Κιάτο Αθανάσιο, το Νovus Bar Restaurant για την φιλοξενία, όλα τα καταστήματα του Καράβου για την οικονομική τους συμβολή, τον Δημήτρη Λάμπρου για τις φωτογραφίες και το πλήθος του κόσμου που με την έμπρακτη υποστήριξη του συγκεντρώθηκε το ποσό των 2.100 ευρώ το οποίο θα δοθεί σε συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα, στο Δήμο Ιστιαίας στη Βόρεια Εύβοια.
Τα μέλη της ομάδας έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην έκπληξη της βραδιάς!!
Μια γλυκιά πράξη αλληλεγγύης από τους μικρούς μας φίλους Εβελίνα και Σταύρο και τους φίλους τους προσέφεραν στην Ομάδα το ποσό των 30 ευρώ, που συγκέντρωσαν δίνοντας τις ιδιόχειρες. κατασκευές τους.

"Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ." τόνισαν τέλος τα μέλη της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου.