Έκανε το Θαύμα του ο Αγιάννης ο Ρώσος, οι ουρανοί άνοιξαν στο Προκόπι μετά την λιτανεία [ΒΙΝΤΕΟ]


Λίγο μετά τις 5:00 η ώρα το πρωί, σήμερα Σαββάτο 7 Αυγούστου, ξεκίνησε να βρέχει στο Προκόπι Ευβοίας ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε τελεστή λιτανεία στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο.


"Μας λυπήθηκε ο Θεός" ακούμε στο βίντεο να αναφωνεί ο κ. Νίκος Αποστόλου, επικεφαλής της Ομάδας Εθελοντών Διάσωσης SAR 312 που βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια προκειμένου να συνδράμει στo ;έργο της  κατάσβεσης  της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει ανελέητα το βόρειο άκρο του νησιού, από την Τρίτη 3 Αυγούστου
Αυτό είναι το δεύτερο Θαύμα που συμβαίνει στην Εύβοια τις τελευταίες ημέρες στο πέρασμα του πύρινου ολέθρου. Μετά το θαύμα στο Μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ που πέρασαν οι φλόγες δίπλα του και δεν το άγγιξαν, τα ξημερώματα στο Προκόπι,  ο   Ευβοεύς Άγιος Ιωάννης Ρώσος, που πολλοί πιστοί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό  επικαλούνται τη Χάρη Του,  έδειξε για ακόμη μια φορά την ζωντανή του παρουσία ανάμεσα μας.

Οι Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το Εκκλησίασμα στο Προκόπι έκαναν λιτανεία παρακαλώντας τον Άγιο να βρέξει και μετά από λίγες ώρες μια ισχυρή βροχή ξεκίνησε να πέφτει και κράτησε για 20 λεπτά περίπου. 

Ωστόσο η φωτιά μαίνεται στην Βόρεια Εύβοια και κινείται απειλητικά προς Ιστιαία.