Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζει την θλίψη του για τη βιβλική καταστροφή στη Βόρεια ΕύβοιαΟ Πρόεδρος κ. Γιάννης Γεροντίτης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τη βιβλική καταστροφή που συντελείται στην περιοχή του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας από την ανελέητα καταστροφική πυρκαγιά.

 


Ταυτόχρονα εκφράζουν την αγωνία τους για το τι μέλει γενέσθαι με την αποτίμηση των τελικών καταστροφών που θα αποκαλυφθούν, σε οικίες, επιχειρήσεις και δασικές εκτάσεις.

 

Με την ελπίδα και το βλέμμα αυτές τις στιγμές, πρωτίστως, στην πλήρη προστασία της ανθρώπινης ζωής, αναμένουν να κηρυχθεί ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

 

Δηλώνουν την συμπαράσταση τους, στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες της περιοχής, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι το Επιμελητήριο θα προβεί άμεσα – στο μέτρο που του αναλογεί – στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών άμεσης αποκατάστασης των ζημιών, καταβολής αποζημιώσεων και εφαρμογής μέτρων γενναίας στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.