Για πρώτη φορά ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Πόθι Μαρμαρίου με καλούς φίλους και φαγητό στον "ΞΥΠΟΛΙΤΟ"
Στη Νότια Εύβοια βρίσκεται για πρώτη φορά, ο γνωστός κι αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής πολλών και μεγάλων επιτυχιών, για επαγγελματικούς λόγους. Ο Θέμης Αδαμαντίδης καλεσμένος να τραγουδήσει σε γνωστό summer club στα Στύρα, συνδύασε να γνωρίσει τις ομορφιές του τόπου και να  χαλαρώσει για λίγες ημέρες. 
Το πολύ καλό φαγητό για το οποίο φημίζεται η περιοχή δεν θα μπορούσε να λείψει από το πρόγραμμα του τραγουδιστή. Η νούμερο 1, επιλογή είναι η  παραδοσιακή ταβέρνα του Ξυπόλιτου Δημήτρη με τον οποίο ο τραγουδιστής έχει και παλιούς δεσμούς φιλίας. 
Σε μια μεγάλη και ευχάριστη παρέα με κρασάκι και μοναδικές νοστιμιές, είχαν πολλά να πουν μια και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχαν χρόνια να ανταμώσουν οι δυο φίλοι. 
Αξίζει να επισημάνουμε πως η παραδοσιακή ταβέρνα "Ξυπόλιτος" στο Πόθι Μαρμαρίου έχει εξαιρετικές γεύσεις στο μενού της. Μάλιστα η σπεσιαλιτέ του κου Δημήτρη, το αρνάκι βουλωτό στη γάστρα, είναι βραβευμένο από τον chef Λαζάρου Λευτέρη. Η ταβέρνα του "Ξυπόλιτου" αποτελεί  πόλο έλξης για πάρα πολλούς λάτρεις του καλού χωριάτικου φαγητού και των αγνών κρεατικών. 

Η παρουσία του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία πολύ σύντομα θα επαναληφθεί, είναι ιδιαίτερη και έδωσε μεγάλη χαρά στον Δημήτρη Ξυπόλιτο, σε όσους ήταν στο τραπέζι τους καθώς και σε όσους τυχαία βρέθηκαν στην ταβέρνα, τις ίδιες ώρες  με τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.