Ο πρόεδρος καταλυμάτων Σιλβέστρος Αλάμπεης συγκεντρώνει βοήθεια από όλη την Ελλάδα για την Βόρεια Εύβοια


Ο πρόεδρος των τουριστικών καταλυμάτων Ευβοίας κ. Σιλβέστρο Αλάμπεης δίνει το παρόν στην πρώτη γραμμή της στήριξης και της ανασυγκρότησης των τουριστικών καταλυμάτων της Βόρειας Εύβοιας μετά από το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.


Αρχικά ενημέρωσε όπως του ζητήθηκε, τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος κ. Παναγιώτη Τοπούζη για τις πληγέντες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και για τις ζημιές που έχουν υποστεί τα καταλύματα εκεί για τα οποία έχει ξεκινήσει να γίνεται από τον ίδιο τον πρόεδρο, μια πλήρη καταγραφή.
Οι ανάγκες στο βόρειο τμήμα του νησιού της Εύβοιας είναι τεράστιες και οι πληγές που αιμορραγούν περισσότερο αφορούν τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας του τόπου εκεί, δηλαδή τις καλλιέργειες και την κτηνοτροφία. Ο κ. Κιτριλάκης Δημήτριος, πρόεδρος των καταλυμάτων Χίου και μέλος στην Ομοσπονδία Εμπορικών καταστημάτων Χίου μετά από την επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο κ. Αλάμπεη μερίμνησε άμεσα και κατάφερε να αποσταλούν 71 κούτες τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη στη Λίμνη Ευβοίας για τους πυρόπληκτους. Παράλληλα ο πρόεδρος κ. Αλάμπεης απηύθυνε έκκληση βοήθειας στην εταιρεία Βακρινός και Δουρούκης η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και παρέδωσε το Σάββατο 14 Αυγούστου στη Λίμνη Ευβοίας παρουσία του Δικαστικού Επιμελητή κ. Γιάννη Μηλιώτη, ο οποίος κατάγεται από τη Λίμνη Ευβοίας, τέσσερις (4) τόνους καλαμπόκι και εκατό (100) μπάλες τριφύλλι.
Ο πρόεδρος των Τουριστικών Καταλυμάτων Ευβοίας κ. Αλάμπεης ευχαρίστησε θερμά για την ευαισθητοποίηση και τη συνεργασία αναφέροντας:
"Μέσα σε όλη αυτή τη συμφορά που βιώνει η Βόρεια Εύβοια που μας πονάει όλους τους Ευβοιώτες αλλά και τους Έλληνες ενώ ενδιαφέρον δείχνουν χώρες και πολίτες του εξωτερικού νιώθω την ανάγκη να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους και να εκφράσω την συμπαράσταση μας στους πυρόπληκτους με την υπόσχεση να είμαστε δίπλα τους μέχρι να ορθοποδήσουν. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο προσωπικό μου κάλεσμα ως πρόεδρος των καταλυμάτων της Εύβοιας, οι οποίοι είναι, ο πρόεδρος καταλυμάτων Χίου κ. Δημήτρης Κιτριλάκης, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Τοπούζης και ο Δικαστικός Επιμελητής κ. Γιάννης Μηλιώτης ."ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ :