Οι φλόγες περικύκλωσαν τους πυροσβέστες στους Κουρκουλούς – Οι τρεις τραυματίες φέρουν πολύ ελαφράς μορφής εγκαύματα επιβεβαιώνει ο Διοικητής Φώτης ΣερέτηςΟι  φλόγες έζωσαν το χωριό Κουρκουλοί, της  Λίμνης Ευβοίας την τελευταία ώρα,  οι πυροσβέστες, τα πυροσβεστικά οχήματα και οι κάτοικοι προσπαθούν να απομακρυνθούν ενώ παρολίγο να σημειωθεί  μεγαλύτερη τραγωδία  όταν το μέτωπο της πυρκαγιάς κύκλωσε το πυροσβεστικό όχημα και τους πυροσβέστες.

Οι φλόγες κύκλωσαν τους πυροσβέστες μέσα στο χωριό, που δίνουν μια πραγματική μάχη για να κρατήσουν τις φλόγες οι οποίες  είχαν αρκετά μέτρα ύψος αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σε αυτή την προσπάθεια τους τραυματίστηκαν οι 3 πυροσβέστες και ήδη μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

«Πρόκειται για πολύ ελαφράς μορφής εγκαύματα που δεν εμπνέουν ανησυχία και χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος, αλλά παραμένουν στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου» επιβεβαιώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης.

Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι εκκλήσεις είναι συνεχείς, καθώς τα μέτωπα πολλαπλασιάζονται και καίνε ανεξέλεγκτα.