Σταύρος Στοφόρος : "Αντικατάσταση εισόδου Δημοτικού Σχολείου με την άμεση ανταπόκριση του Χρήστου Σαμαρά


Στην αντικατάσταση της πόρτας της κεντρικής εισόδου του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας του Πύργου, αναφέρεται στην πρόσφατη ενημέρωση προς τους συγχωριανούς του, ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Στοφόρος, ευχαριστώντας θερμά τον κ. Χρήστο Σαμαρά, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά σε ακόμη ένα αίτημα της κοινότητας του Πύργου Δ.Ε Κύμης. .
Εντυπωσιακό είναι πως με σταθερή κι αμείωτη συχνότητα γίνονται μικρά μεν αλλά σημαντικά δε έργα, στο όμορφο χωριό του Πύργου, το οποίο ο Πρόεδρος και οι συγχωριανοί με το ενδιαφέρον τους μεριμνούν ώστε να είναι περιποιημένο και να παρέχεται η στοιχειώδη φροντίδα αλλά και αντικατάσταση σε ότι έχει φθείρει με το πέρασμά του ο χρόνος.
"Αντικαταστήσαμε την παλαιά σιδερένια πόρτα με νέα αλουμινίου η οποία μετρούσε πάνω από 30 έτη και τα σημάδια φθοράς από το πέρασμα του χρόνου ήταν εμφανή! Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Σχολικής επιτροπής Χρήστο Σαμαρά για την θετική ανταπόκριση του αιτήματ;ός μου. Διεκδικούμε για το χωριό μας! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριό μας!!!!!"