Τις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας επισκέφθηκε η Φώφη ΓεννηματάΤις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές στη Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κα. Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη από την υποψήφια Περιφερειάρχη  Στερεάς Ελλάδας κα. Κατερίνα Μπατζελή καθώς επίσης και με κλιμάκιο της Ν. Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας. 


Η κα. Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε και ενημερώθηκε διαδοχικά με τον Λιμενάρχη Αιδηψού κ. Σωτήρη Δανίκα, με το Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Γιάννη Κοτζια και τον Δήμαρχο Μαντουδιου Λίμνης  Αγ. Άννας κ. Γιώργο Τσαπουρνιωτη.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ δήλωσε:

"Είναι λυπηρό που η πρόσφατη πύρινη λαίλαπα άφησε στη Βόρεια Εύβοια για μια ακόμη φορά μεγάλες καταστροφές στα ίδια μέρη που άφησαν οι πλημμύρες των προηγούμενων καταστροφών.
Η καταστροφή είναι πρωτοφανής στο δάσος, στα σπίτια και τις καλλιέργειες. Προτεραιότητα μας είναι να ξανά φυτρώσει η ελπίδα στα καμένα και να δώσουμε απαντήσεις στην αγωνία των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων.
Ας δείξουμε στους συνανθρώπους μας που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι μπροστά σε μια περιβαλλοντική τραγωδία, που δίνουν τη μάχη σώμα με σώμα για την καταστροφική πυρκαγιά ότι δεν έχουν εγκαταληφθεί από όλους στο έλεος της φωτιάς που έχει μετατρέψει σε στάχτες τους κόπους μιας ζωής και καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον που είναι το σπίτι όλων μας".

Με ύφος πατριωτικό με τόλμη και αποφασηστικότητα η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αγκάλιασε τον πόνο των πληττόμενων συμπολιτών μας και είναι αποφασισμένη να δώσει σκληρή μάχη.