Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Βόρειας ΕύβοιαςΤο Επιμελητήριο Εύβοιας γράφει σε επιστολή που στέλνει στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας:"Είναι γνωστό σε όλους σας ότι ο Νομός μας βιώνει εξαιρετικά πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω των πυρκαγιών που συνεχίζουν να καίνε το όμορφο νησί μας για πάνω από μία εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς που βιώνουν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας. Πλήθος σπιτιών και επιχειρήσεων κάηκαν. Οι κάτοικοι έχουν φύγει από τον τόπο κατοικίας τους για να σωθούν. Μεγάλο μέρος των δασικών εκτάσεων αφανίστηκε από την πύρινη λαίλαπα και πολλά ζώα κάηκαν. Οι ζημιές ανυπολόγιστες. Οι κόποι μας ζωής χάθηκαν σε μια στιγμή και δυστυχώς μέχρι σήμερα οι πυρκαγιές εξακολουθούν να καίνε τα πάντα. Στην παρούσα φάση, το Επιμελητήριο μας έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει τους κατοίκους και επιχειρηματίες αυτών των περιοχών

Στην προσπάθειά μας αυτή, θα θέλαμε να σταθείτε αρωγοί και να συνδράμετε και εσείς με αποστολή υλικού πρώτης ανάγκης για να στηρίξουμε όλους αυτούς που σε μία στιγμή έχασαν τα υπάρχοντά τους. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ανάγκη σε είδη πρώτης ανάγκης, ως κάτωθι: 


ΤΡΟΦΙΜΑ 


Νερά, Κονσέρβες όλων των ειδών, Ισοτονικά ποτά ,Πορτοκαλάδες, Μπάρες δημητριακών, Συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση (π.χ μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κ.π), Ζωοτροφές-Σκυλοτροφές - γατοτροφές 


ΕΙΔΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ 


Χαρτί υγείας, Χαρτί κουζίνας, Μωρομάντηλα, Παιδικές πάνες και πάνες υπερήλικων, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα 


ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 

Γάζες, Φυσιολογικό ορό, Φυσικά δάκρυα, Κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, Παυσίπονα

Η συγκέντρωση των τροφίμων γίνεται στην εξής Δση: 4° χλμ Χαλκίδαςρέτριας, Αντιπροσωπεία Κωνσταντίνου, 34100 Χαλκίδα, τηλ. Επικοινωνίας: 6937470703/6937470701 κος Κωνσταντίνου Δημήτρης και στο τηλ. 6979700008 κος Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, τηλ. 22210 23510 /22885 ( υπεύθυνος Κώστας Μακρής) 

Είναι ανάγκη, τώρα που οι συνάνθρωποί μας, οι συνάδελφοί μας έχασαν τα πάντα, εμείς να σταθούμε δίπλα τους έμπρακτα και άμεσα. Πρέπει τώρα να δράσουμε."