Έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις κι εφέτος η καλλιτεχνική έκθεση στους Αγίους Αποστόλους Πετριών

Μια μοναδική βραδιά καλλιτεχνικής έκθεσης, μιας σπουδαίας συλλογής δημιουργημάτων, πραγματοποιήθηκε κι εφέτος, όπως κάθε χρόνο πλέον, στην ειδυλλιακή παραλία των Αγίων Αποστόλων Πετριών την Δευτέρα 16 Αυγούστου.
Μια ομάδα από καλλιτέχνες της ζωγραφικής, της φωτογραφίας, της συγγραφής βιβλίων, της κατασκευής υπέροχων κοσμημάτων και άλλα, συγκεντρώθηκαν και παρουσίασαν τα έργα τους σε μια έκθεση που ο κόσμος έχει κυριολεκτικά λατρέψει και περιμένει κάθε καλοκαίρι να θαυμάσει με αυξανόμενο ενδιαφέρον και καταπληκτικές εντυπώσεις. Μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας, φαίνεται να γίνεται θεσμός.

Αν και οι μέρες αυτές που πέρασαν και περνούν έχουν σπείρει έντονα δυσάρεστες σκέψεις, στην καλλιτεχνική αυτή βραδιά έγινε μια προσπάθεια από όλους, κυρίως από τους καλλιτέχνες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παράγουν όμορφες σκέψεις και αισιοδοξία, μεταδίδοντας μέσα από τα υπέροχα μηνύματα της τέχνης την θετική ενέργεια σε όλους!
Αυτό που μπορέσαμε να παρατηρήσουμε ήταν το πολύ πιο έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, που αγκάλιασαν πιο δυνατά αυτή την καλλιτεχνική προσπάθεια για ακόμη μία χρονιά και περισσότερο από κάθε προηγούμενη.

Συμμετείχαν :
Μιχάλης Μαγκάκης Κατερίνα Περήφανου Λέλα Τσακλάρη Κυριακή Σπανού Μαριάννα Περαντωνάκη Σπανού Σπύρος Σιούλας
Λίτσα Ευαγγελία
και η νεαρή Βάσω Πηλιχού με το πρώτο βιβλίο της "Μία φωτιά για τη Γιολάντα"
Οι δημιουργοί των εκθεμάτων ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον και την προσέλευση των επισκεπτών στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στην Πετριά, στο υπέροχο περιβάλλον του Spella Cafe, σε εξωτερικό χώρο πλάι στο κύμα.