Το Eπιμελητήριο Εύβοιας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας


Eπιμελητήριο Εύβοιας :

Ο Νομός μας βιώνει εξαιρετικά πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω των πυρκαγιών. Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε τις καταστροφικές συνέπειες που βιώνουν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας. Πλήθος σπιτιών και επιχειρήσεων κάηκαν. Οι κάτοικοι έχουν φύγει από τον τόπο κατοικίας τους για να σωθούν. Μεγάλο μέρος των δασικών εκτάσεων αφανίστηκε από την πύρινη λαίλαπα και πολλά ζώα κάηκαν. Οι ζημιές ανυπολόγιστες. Οι κόποι μας ζωής χάθηκαν.
Το Επιμελητήριό μας ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, απευθυνόμενο στα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, στην ΚΕΕΕ, στην ΓΣΕΒΕΕ, στην ΕΣΕΕ και στις επιχειρήσεις του νομού μας που δεν επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Ζητούνται τα ακόλουθα:

ΤΡΟΦΙΜΑ
Νερά, Κονσέρβες όλων των ειδών, Ισοτονικά ποτά, Πορτοκαλάδες, Μπάρες δημητριακών, Συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση (π.χ μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κ.λ.π), Ζωοτροφές - Σκυλοτροφές – Γατοτροφές.

ΕΙΔΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Χαρτί υγείας, Χαρτί κουζίνας, Μωρομάντηλα, Παιδικές πάνες και πάνες υπερήλικων, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα. 
 
ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Γάζες, Φυσιολογικό ορό, Φυσικά δάκρυα, Κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, Παυσίπονα.

Η συγκέντρωση των τροφίμων γίνεται στην εξής Δ/νση: 4ο χλμ Χαλκίδας-Ερέτριας, Αντιπροσωπεία Κωνσταντίνου, 34100 Χαλκίδα, τηλ. Επικοινωνίας: 6937470703/6937470701 κ Κωνσταντίνου Δημήτρης και στο τηλ. 6979700008 κ Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, τηλ. 22210 23510 /22885 (υπεύθυνος Κώστας Μακρής).