Η απόλυτη επιτυχία για την Evia Island Regatta 2021[ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ]Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες ημέρες της Evia Island Regatta.


Το Σάββατο 31/7 διεξήχθει μια inshore ιστιοδρομία απόστασης περίπου 10 ν.μ., όπου τα σκάφη και των δυο κατηγοριών εκκίνησαν μαζί στις 16:00, με τον άνεμο να πνέει από βόρειες διευθύνσεις και ένταση που δεν ξεπέρασε τα 7 knots. 
Εν τέλη σχεδόν όλα τα σκάφη τερμάτισαν με επιτυχία, με την βοήθεια της τοπικής μπουκαδούρας μετά από τρεις ώρες αγώνα.

Την Κυριακή 1/8 τα σκάφη της κατηγορίας Sport, έπειτα από μισή ώρα αναβολή, εκκίνησαν στις 11:30π.μ. για την δεύτερη inshore ιστιοδρομία, η οποία έπειτα από επιβράχυνση που αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνων ήταν απόστασης περίπου 19 ν.μ. Τα σκάφη της κατηγορίας Performance συμμετείχαν σε τρεις ιστιοδρομίες όρτσα πρίμα απόστασης 3x6 ν.μ. η κάθε μια. 
Ο άνεμος πνέοντας από σταθερές βόρειες διευθύνσεις με ένταση που δεν ξεπέρασε τα 15 knots, μετέτρεψε την πολύ ζεστή Κυριακή σε ιδανική μέρα για ιστιοπλοΐα!

Το όμορφο αυτό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με μια ξεχωριστή εκδήλωση - απονομή στο Xenia Bar Restaurant όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την φανταστική θέα της Χαλκίδας από ψηλά!


ΗΜΈΡΑ 1η
 


ΗΜΈΡΑ 2η