Δήμος Κύμης Αλιβερίου : 1.130 μέτρα ασφαλτοσρτώσεις στα Βίταλα -Χρηματοδότηση ύψους 59.080€


Ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου οι ασφαλτοστρώσεις στην Κοινότητα Βιτάλων της Δ.Ε Κύμης, από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου συνολικού μήκους 1.130 μέτρων, χρηματοδότηση ύψους 59.080 €.


"Μετά από μεγάλη προσπάθεια ενός έτους, ύστερα από μελέτη και χρηματοδότηση, δόθηκε λύση σε ένα καίριο πρόβλημα που μάστιζε το χωριό για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα ασφαλτοστρώσαμε τον κοινοτικό δρόμο από τον Άγιο Νικόλα έως και τον Άγιο Γιάννη μήκους 480 μέτρων και συνεχίσαμε τις ασφαλτοστρώσεις μήκους 650 μέτρων εντός της Κοινότητας σε καίρια σημεία." επισήμανε ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Γέραλης ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του έργου. Χαρακτηριστικά ανέφερε :
"Ευχαριστώ το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για την χρηματοδότηση ύψους 59.080,00 €, καθώς και τις τεχνικές υπηρεσίες για την εργασία τους και την συνεργασία τους μαζί μου! Εκπληρώθηκε ένας από τους σημαντικότερους προσωπικούς μου στόχους που είχα θέσει από την πρώτη μέρα της εκλογής μου που αφορά την κοινότητα Βιτάλων."