Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Σύμβουλοι της Π.Ε. Εύβοιας θα παραβρεθούν στους αγιασμούς σχολείων την Δευτέρα 13/9Στους αγιασμούς των σχολείων θα παραστούν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, όπως επίσης οι εντεταλμένοι και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης θα βρίσκεται στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας.

Αντίστοιχα σε αγιασμούς σχολείων θα βρίσκονται:
- Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, στο 3ο  Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και ώρα 09:00 π.μ.

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Γαλάνηςστο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας και ώρα 10:00 π.μ.

- Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, στο 7ο  Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και ώρα 08:30 π.μ.

- Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την διαχείριση της πανδημίας Covid-19 κ. Ανδρέας Τοουλιάς, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας και ώρα 10:00 π.μ.

- Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Κούκουζας, στο Γυμνάσιο Ερέτριας και ώρα 08:30 π.μ. καθώς και στο ΓΕΛ Ερέτριας και ώρα 09:30 π.μ..