Με επίσημη απόφαση το Νηπιαγωγείο Βέλους θα λειτουργήσει ως παράρτημα του 2ου νηπιαγωγείου ΑλιβερίουΜε την επίσημη και οριστική απόφαση που ανακοινώθηκε στο ΦΕΚ, το Νηπιαγωγείο Βέλους ορίζεται και θα λειτουργήσει ως παράρτημα του 2ου Νηπιαγωγείου Αλιβερίου.


Σε επικοινωνία που είχε το eviaxpress.gr με τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Μαστροκώστα Νικόλαο, φανερά ικανοποιημένος μας δήλωσε :

" Οι επίμονες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γονείς, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μπόκαρης αλλά και ο Δήμος Κύμης -Αλιβερίου, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του Βουλευτή Ευβοίας κ. Θανάση Ζεμπίλη, που είχε θέσει μετ’ επιτάσεως το θέμα του νηπιαγωγείου μας, στην αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μακρή, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ευβοίας την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η οποία ενέσκηψε πάνω στο ζήτημα και έδωσε λύση.
Τώρα περιμένουμε τον διορισμό των αναπληρωτών της δεύτερης φάσης του υπουργείου που θα γίνει μέχρι της 25 - 30 Σεπτεμβρίου για να διοριστεί νηπιαγωγός για να λειτουργήσει κανονικά όπως και στα υπόλοιπα που θα ανοίξουν βάση ΦΕΚ ."