ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ "Το όνειρο συνεχίζεται" στην Α΄ Εθνική Γυναικών - Εκδήλωση παρουσίασης ομάδας 2021-2022 [ΦΩΤΟ]
Οι ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ παρουσίασαν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου και την φανέλα με την οποία θα εμφανίζονται, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο χώρο του θεάτρου Ορέστη  Μακρή στην Χαλκίδα, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου. 

ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ -ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΛΜΠΑΣΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΚΑΒΒΟΥΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ - ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ ΜΑΒΛΙΝΑ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΓΑΓΑΡΑ ΑΝΝΑ - ΜΕΛΙΣΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - ΠΥΘΟΥΛΑ ΜΑΤΟΥΛΑ - ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΡΚΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ - ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΧΑΡΑ

ΜΕΣΟΙ

ΛΑΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΜΠΑΔΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΜΑΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ ΜΑΙΡΗ - AQSA MUSHTAQ - ΜΠΙΣΤΑ ΧΑΡΑ 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ΠΡΙΦΤΗ ΛΟΥΚΙΑ - ΠΑΧΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ - ΠΛΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΑ - ΜΠΑΡΤΖΑΚΛΗΤην εκδήλωση τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης στον οποίο ο Πρόεδρος του Δ.Σ των Αβαντίδων κ. Στέφανος Σωτηρίου, ως ένδειξη ευχαριστίας προς την Περιφέρεια και την σπουδαία στήριξη που παρέχει στις Αβαντίδες, προσέφερε την φανέλα της ομάδας , υπογεγραμμένη από τις παίκτριες, τοποθετημένη μέσα σε μία μεγάλη κορνίζα. 
Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα , ο Αντιδημάρχος κ. Βασίλης Γουρνής,
ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και προπονητής κ. Νίκος Ρόγκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας κ. Γιάννης Ρέτσας, ο Γ.Γραμματέας κ. Γιώργος Πίσχινας, ο Ταμίας κ. Γιάννης Λάμπρου, ο γενικός αρχηγός της Αρτάκης κ. Αγγελής Πρατσόλης, ο προπονητής της Προποντίδας κ. Νίκος Κιαπέκος, και πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την παρουσίαση της ομάδας των Αβαντίδων, η οποία με moto της " Το όνειρο...συνεχίζεται" συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της κι έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το Δ.Σ. της ομάδας θα ήθελε να ευχαρίστησε τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου κ. Απόστολο Αβερκιάδη και όλους τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που έδωσαν το παρόν και κάλυψαν την εκδήλωση, καθώς και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της. 
Ο πρώτος αγώνας για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα γίνει αυτή την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, στο Γήπεδο Μοσχάτου  στις  2:00μ.μ όπου οι παίκτριες θα αντιμετωπίσουν  τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. 
Ακολουθούν δύο παιχνίδια εντός έδρας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια