Ξεκινάει την Κυριακή 26/9 η διάθεση γευμάτων, Δωρεάν για απόρους"...όπου μου μιλούν για αδιέξοδα, θα φτιάχνω νέους προορισμούς..
Με όλους εσάς δίπλα μου Κυριακή 26 του μηνός" σημειώνει η κα Σταυρούλα Γιοβανάκη, υπεύθυνη στο Χαριστικό Παζάρι Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, με έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης, με πλούσια και γνωστή φιλανθρωπική δράση κι αυτή τη φορά εμπνεύστρια μιας νέας δράσης που έχει μοναδικό σκοπό να προσφέρει στήριξη και χαρά στους άπορους συμπολίτες της όμορφης πρωτεύουσας.
Όλα είναι έτοιμα, έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες, έχει προγραμματιστεί το μενού, έχουν εξασφαλιστεί οι προμήθειες με τη βοήθεια πολλών ανώνυμων πολιτών αλλά και επώνυμων όπως ο αντιδήμαρχος Ανθηδόνος, Δήμου Χαλκιδέων, κ. Κωνσταντίνος Καρβούνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάνος Καραμούζης.
Στο Ψητοπωλείο "Μπουραντά" θα γίνει η αρχή αυτή την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου κι όσοι πιστοί προσέλθετε για το "Γεύμα της Αγάπης" είτε για να απολαύσετε ένα γεύμα που χρειάζεστε και δικαιούστε ως άνθρωποι είτε για να βοηθήσετε ως συνάνθρωποι στην προσπάθεια.
Για πρώτη την φορά, το ξεκίνημα της δράσης αλληλεγγύης, θα ετοιμαστούν τριάντα (30) μερίδες και θα περιλαμβάνουν ένα γεύμα, από το πιάτο που συναντάμε σε πάρα πολλά ελληνικά Κυριακάτικα τραπέζια, μακαρόνια πένες με κοκκινιστό κιμά ...καλή επιτυχία και καλή όρεξη!