Τελετή έναρξης Παμπεριφερειακού Πρωταθλήματος - Ο Νίκος Μαστροκώστας εκπροσώπησε τον Δήμο Κύμης ΑλιβερίουΤο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων που προπονούνται στη θάλασσα διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου με τις δυο πρώτες αγωνιστικές και Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου με την τρίτη αγωνιστική.

Το απόγευμα της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων, που συνδιοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία και οι τοπικοί φορείς του δήμου Χαλκίδας και της Περιφέρειας.
Το Παμπεριφερειακό κολυμβητικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Τετάρτη (8/9), με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.
Χαιρετισμό απεύθυναν κατά την τελετή έναρξης του πρωταθλήματος, η Ταμίας της ΚΟΕ και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της Ομοσπονδίας σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, κα. Ελευθερία Σαραντίδου, το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, κ. Τζόνι Καλημέρης και η κα. Ελένη Αϊδίνη πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ).
Τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου εκπροσώπησε ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Μαστροκώστας ο οποίος είναι παλιός κολυμβητής της δεκαετίας του ‘80 στο Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου.