Ο Διευθυντής του Δημοτικού Αγίου Λουκά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισαν εγκάρδια τους μαθητέςΟ κ. Χρήστος Κεχρής  Διευθυντής του Δημοτικού Αγίου Λουκά απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στα παιδιά, στους γονείς και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Επισήμανε αρχικά την  ποιοτική αναβάθμιση των δύο σχολείων Αγίου Λουκά και Αγίου Ιωάννη ενώ στην συνέχεια  μίλησε για  τις δοκιμασίες και τις διαταραχές  που βιώνει όλος ο κόσμος και οι ανθρώπινες σχέσεις αναφερόμενος στις συνέπιες της πανδημίας. Κάνοντας λόγο για  τις αξίες του σεβασμού, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και της ισότιμης  ένταξης στην κοινωνία κάλεσε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με όπλο την εργατικότητα  και σύμμαχο την υγεία και  την αισιοδοξία να πορευτούν κι αυτή τη σχολική χρονιά με καλή συνεργασία για την επίτευξη υψηλών στόχων. 
Λίγο αργότερα ο κ. Κεχρής παίρνοντας και πάλι το λόγο τόνισε τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξε και τις σημαντικές αλλά δύσκολες προσπάθειες που κατέβαλε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ. Χρήστος Σαμαράς, για την επίτευξη της συνένωσης των δύο σχολείων, σε ένα σχολείο ουσιαστικά αναβαθμισμένο. Ο κ. Κεχρής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σαμαρά για την καθοριστική συμβολή του στην ωφέλιμη συνένωση των δύο σχολείων, με τις συντονισμένες  ενέργειες  του
  
 Μετά τον κ. Κεχρή, τους μαθητές και τις μαθήτριες καλωσόρισε εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων ο οποίος προσέφερε στα παιδιά και τους παραβρισκόμενους κεράσματα.  

ΒΙΝΤΕΟ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΧΡΗΣ Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λουκά
BINTEO ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λουκά